Vezeték nélküli riasztó mennyibe kerül?
20-30-ezer? Én ezt túl kevésnek találom.
A szomszédok állandóan itthon vannak. Ha sikongat, kinéznek.
30 másodperc alatt én se találom meg a cuccainkat.
Azért egy olyan doboz a falon, ami sikongat, csak bir valamiféle távoltartó erővel. Vagy ennyire naiv vagyok?
Ne haragudj, de ennyire. Nálunk mindenkinek van riasztója, mégis vannak betörések. Megszólal, kinézünk, nem látunk senkit (bent van már), feladjuk. Nem hívhatjuk a rendőrt minden riasztásra, mert az esetek fele téves. A külön vicc az, hogy a rendőr be se mehet kertbe-lakásba (társasházba). A szomszéd egyszer igénybe vette ezt a szolgáltatást jó pénzért, láttuk is hogy kijön a yard és zseblámpázik ezerrel a kertbe. Pár perc múlva elment. Mondanom sem kell, hogy az illető NEM a kertben volt és sikerrel is járt. Gyorsan le is mondták később.
Arra tényleg jó hogy megnyugodj, beriasztottál. A biztosítók is szeretik, mert ahol van riasztó és mulasztás miatt nem élesítették, ott betörés esetén úgy utasítják el a kárigényt, mint a kisangyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!