Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen benzines fűnyírót vegyek?

Milyen benzines fűnyírót vegyek?

Figyelt kérdés

Milyen olcsóbb, benzines fűnyírót vegyek?

Kb 500 m2-re.

Fűgyűjtős kell mindenféleképpen.

Önjáró funkcióra nincs szükségem.

Előny, ha tud mulcsozni.

MTD-t kizártam, azt nem szeretnék vásárolni, legfeljebb Briggs motorosat MTD-ből. De azt sem nagyon.

Al-ko, Fieldmann, Hecht gépeket nézegettem.

2016. júl. 11. 19:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Na sejtettem hogy ma se kapok választ csak megy a szokásos mellébeszélés. Kár is minden szóért. Végül is csak 10 ből 9 ember szidja az Mtd termékeket dehát biztos mind kontárok és szándékosan teszik tönkre őket . Gondolom Mtd forgalmazó is vagy azért véded foggal körömmel. Csak a vevői tapasztalatok nem hazudnak.
2016. júl. 13. 20:14
 22/26 anonim ***** válasza:
19, ha nem sértelek meg, én jobban bízom az öcsémben, és inkább elhiszem azt, amit ő állít. Semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz, hogy ok nélkül lehúzzon egy gyártót, egyszerűen a tapasztalatai alapján nyilatkozott. Míg nálad nem tisztázott, hogy milyen okból próbálod megrögzötten cáfolni valamennyi felhasználó, és más szerelők véleményét.
2016. júl. 14. 08:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Nyilván valami érdeke fűződik hozzá hisz a vevői tapasztalatok és más szerelők véleménye homlokegyenest más. Nyilván ezért nem tud felelni az én kérdésemre se hetek óta.
2016. júl. 14. 08:50
 24/26 anonim ***** válasza:

Tólókarész barátom! Minden kérdésre van válasz. A tiedre is van.

Veled ellentétben, én nem érek rá itt lógni egész nap.

Család, barátok, üzlet, alkalmazottak, hobbi... ...és a legvégén ha marad időm a gép elött, akkor esetleg te.

Látatlanban már elmondtam a lehetséges okokat. Ha szétszedném, és megmondanám mitől ment tönkre, elhinnéd nekem? Nem hiszem. Vidd el egy független igazságügyi műszaki szakértőhöz. Ha meg van a szakvélemény, szólj.

Sem forgalmazója, sem garanciális szervize nem vagyok az mtd-nek.

Érvnek elég gyenge az, hogy egyedül vagyok a véleményemmel.

Erről jut eszembe! ... és ha már ennyi időd van nézd meg a: Tizenkét Dühös Ember című filmet.

"Valahányszor a többség pártján találod magad, ideje megállnod és eltöprengened." Mark Twain.

2016. júl. 14. 15:57
 25/26 anonim ***** válasza:

A huszonkettesnek:

Az, hogy az öcséd a "híg fos kategóriába sorolja" az nem tény, hanem vélemény. Aki vélemény pedig erősen szubjektív.

Tény: több mint 40 éve van jelen az Európai piacon az mtd. Felvásárolta a konkurenciát. A kisebb gyártók pedig tőle vásárolnak. Évente 10% -kal növeli az eladásait.

Egy ilyen cég csak szart gyárthat.

Ajánlok egy játékot.

Sokszor érvelnek azzal itt a gyakorikérdéseken, hogy "mindenki szidja!"

Keressél rá itt a gyakorin az mtd-re, és a briggs-re. Hány találat lesz egyik-egyikre?

Kedves huszonkettes! Nem kötelező mtd venni. Igaz nem nagyon kapsz mást, csak esetleg másnéven ugyanazt.

Ez a 22 csapdája!

2016. júl. 14. 16:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem lógok itt állandóan bár a munkámból adódóan tényleg sok a szabadidőm. Ami miatt sűrűbben felnéztem mostanában az a neked feltett kérdésem de látom felesleges volt mert választ most se tudtál adni. És vajon szerinted mi a fenére kellene adni mint a vásárlók nagy többségének a véleményére? Nem azért írtam rossz véleményt a márkáról mert nincs jobb dolgom csak a saját és ismerőseim egybehangzó véleményét osztottam meg az Mtd-ről. Nem akartam hogy más is hasonlóan járjon mint én vagy az ismerőseim. Nem biztos hogy megéri egy gépet egy szezonban kétszer szerelőhöz vinni hogy hetente esetleg kéthetente lebírjak vágni egy kis füvet. Mert pár szezon alatt ki fizetek egy rendes gép árát a szerelőnek. Mellékesen megjegyeztem hogy a Briggs kibírt 20 évet ugyan ezen a terepen. És bátorkodtam megjegyezni hogy akkor valószínű nem az én hibám. Az Mtd nek 3.héten eltört a kereke 4. évben már nem volt ereje és füstölt mint a dunaújvárosi vasmű. A végén a berántója is akadt vagy vissza ment vagy nem . Negyedóránkén beköpte a gyergyát csupa olaj volt persze nem csoda hisz a kipufogón is az folyt. És biztos igazad van hogy megdöntve nem ajánlatos használni árokparton de a Briggs motorost is így használtam az mégis csak húsz év után kezdett füstölni. Hát erre bátorkodtam volna magyarázatot kérni de úgy látom mindhiába. Részemről le is zárom a témát inkább megyek horgászni.
2016. júl. 14. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!