Milyen benzines fűnyírót vegyek?
Milyen olcsóbb, benzines fűnyírót vegyek?
Kb 500 m2-re.
Fűgyűjtős kell mindenféleképpen.
Önjáró funkcióra nincs szükségem.
Előny, ha tud mulcsozni.
MTD-t kizártam, azt nem szeretnék vásárolni, legfeljebb Briggs motorosat MTD-ből. De azt sem nagyon.
Al-ko, Fieldmann, Hecht gépeket nézegettem.
Tólókarész barátom! Minden kérdésre van válasz. A tiedre is van.
Veled ellentétben, én nem érek rá itt lógni egész nap.
Család, barátok, üzlet, alkalmazottak, hobbi... ...és a legvégén ha marad időm a gép elött, akkor esetleg te.
Látatlanban már elmondtam a lehetséges okokat. Ha szétszedném, és megmondanám mitől ment tönkre, elhinnéd nekem? Nem hiszem. Vidd el egy független igazságügyi műszaki szakértőhöz. Ha meg van a szakvélemény, szólj.
Sem forgalmazója, sem garanciális szervize nem vagyok az mtd-nek.
Érvnek elég gyenge az, hogy egyedül vagyok a véleményemmel.
Erről jut eszembe! ... és ha már ennyi időd van nézd meg a: Tizenkét Dühös Ember című filmet.
"Valahányszor a többség pártján találod magad, ideje megállnod és eltöprengened." Mark Twain.
A huszonkettesnek:
Az, hogy az öcséd a "híg fos kategóriába sorolja" az nem tény, hanem vélemény. Aki vélemény pedig erősen szubjektív.
Tény: több mint 40 éve van jelen az Európai piacon az mtd. Felvásárolta a konkurenciát. A kisebb gyártók pedig tőle vásárolnak. Évente 10% -kal növeli az eladásait.
Egy ilyen cég csak szart gyárthat.
Ajánlok egy játékot.
Sokszor érvelnek azzal itt a gyakorikérdéseken, hogy "mindenki szidja!"
Keressél rá itt a gyakorin az mtd-re, és a briggs-re. Hány találat lesz egyik-egyikre?
Kedves huszonkettes! Nem kötelező mtd venni. Igaz nem nagyon kapsz mást, csak esetleg másnéven ugyanazt.
Ez a 22 csapdája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!