Milyen benzines fűnyírót vegyek?
Milyen olcsóbb, benzines fűnyírót vegyek?
Kb 500 m2-re.
Fűgyűjtős kell mindenféleképpen.
Önjáró funkcióra nincs szükségem.
Előny, ha tud mulcsozni.
MTD-t kizártam, azt nem szeretnék vásárolni, legfeljebb Briggs motorosat MTD-ből. De azt sem nagyon.
Al-ko, Fieldmann, Hecht gépeket nézegettem.
MTD elektromos gépem van.
Gyakorlatilag darabokban már, olyan minőségű.
Kerülöm a márkát, csak végső esetben vásárolnék újra.
Olvasgatva fórumokat, gyakorikérdéseket többnyire negatív tapasztalatokat olvastam az MTD fűnyírókról.
Kertészeti áruházban sem ajánlották, csak Briggs motorral.
Al-ko-t mtd alkatrészekből ausztriában szerelik össze. A két cseh cég az a nemesvámosi mtd-ben és az osztrák al-ko nál vásárol. Az elektomos gépeik a fehérgyarmati agrimotornál készülnek. Korábban ezeket forgalmazta az mtd is saját neve alatt.
Tolókarész barátom megint elfelejtetted meg említeni, hogy a tolókar felszerelése már meghaladta a képességeidet. Azt sem értetted, hogy árokparton használva miért füstöl?
Továbbra sem találkoztam olyan meghibásodással, amit anyag, vagy gyártási hibára lehetne vissza vezetni.
és akkor mire lehet vissza vezetni a hibákat?
leszámítva a nem rendeltetésszerű használatot.
az összes fűnyírón, amin nem Brggis vagy Honda motor van az olcsóbb kategóriás gépeknél a kínai "standart" OHV motorral szerelik fel.
Külsőre itt mindegyik teljesen megegyezik, csak az anyagminőség különbözik.
Vagy néhány apróság. Lásd pl.: olajleeresztőnyílás fűnyírónál.
van amelyiken van, van amelyiken nincs.
Képeken is egyértelműen látszik, hogy a motor KÜLSŐRE meg egyzik pl. a Fuxtec, Al-ko, Hecht fűnyíróknál.
Viszont a márkák minősége között jelentősebb különbsége van, akár árban is.
pl. Fuxtec 6150 láncfűrész vagy egy Hecht láncfűrész.
minőségben van a kettő között különbség. habár mindkettő kínai.
A tolókar felszereléssel meg remélem boldogulni fogok azért :)
Reménykedek benne nem nehezebb egy 2T motor összerakásánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!