Hol kaphatok "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! " feliratú (felakasztható) táblát?
Figyelt kérdés
Nem muszáj felakaszthatónak lenni, ki tudom én is fúrni, ha arról van szó. Mellesleg az ajtómra szeretném kiakasztani (de ez nem olyan fontos).2010. ápr. 14. 20:06
1/6 anonim válasza:
Hát, hogy hol lehet kapni, nem tudom, de ezt te is meg tudod oldani egész egyszerűen. Vékonyabb furnérlap pl., ceruzával előrajzolod rá a betűket (wordből a megfelelő méretben nyomtathatsz betűket, kivágod, és körberajzolod, ha nem vagy olyan kézügyes), majd temperával, vagy hobby festékkel megerősíted. De ez csak egy tipp volt.
2/6 anonim válasza:
hallod apám, ha annyi kreativitásod nincs, h ennyit megcsinálj saját kézzel, akkor inkább ne tedd ki az ajtóra ezt a feliratot.
én anno tini koromban mindent saját kézzel írtam a szobám falára.
emléxem, még belépési díjat is szedtem anyámtól. 1ft-ot :))) régi szép idők. ja, meg volt postaládám is :)
3/6 anonim válasza:
Hát valóban inkább írd ki: "Én ide beléptem, felhagytam a reménnyel = reménytelen eset lettem!"
4/6 anonim válasza:
Én még postahivatalt is vezettem itthon. Egy vasaló dobozával vittem nagymamáméknak a nyugdíjat saját készítésű bankók formájában. Sőt, még benzinkutat is csináltam a biciklihez...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves hozzászólásokat, de miután kiéltétek itt a gyermekkorotokban elszenvedett szeretethiányt, válaszolhatnátok a kérdésre is. :)
Gyengébbek kedvéért elárulom, hogy a kérdés az volt, hogy hol kaphatok "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!" feliratú táblát, nem pedig az, hogy hogyan készíthetek ilyen táblát. Akármennyire hihetetlen, azt magamtól is meg tudnám oldani. ;)
2010. ápr. 15. 18:32
6/6 anonim válasza:
bemész egy dekorációba, és ott megrendeled, két nap múlva kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!