Miből csináljak a fűkaszámra tanksapka-tömítést?
Figyelt kérdés
A gyári sajnos tönkrement, és azóta semmiből sem sikerül tartós tömítést csinálnom bele. Nagyon kellemetlen, hogy a hátamra csöpög a benzin. :(2016. jún. 22. 19:30
1/7 anonim válasza:
Nekem ami bevált: Valódi (nem mű) bőr anyagból vágtam ki az eredeti tömítéssel megegyező méretű tömítést. Jobb lett, mint anno újkorában volt a gyárilag belerakott szar gumi.
2/7 A kérdező kommentje:
A bőrt nem ette meg a benzin?
2016. jún. 23. 17:00
4/7 anonim válasza:
Első vagyok. Nem, eddig még nekem sem ette meg a bőrt a benzin, sőt, én fekete színű bőrből csináltam (olyat találtam itthon, valami bőrdíszműves alapanyag lehetett lánykorában) és még a festékanyagát sem kezdte ki.
5/7 A kérdező kommentje:
Hol lehet ilyen bőrt venni?
2016. júl. 17. 12:07
6/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy venni hol lehet, de ha gondolod, nekem van pár darab ilyen bőr alkatrészem, adok belőle szívesen. Elfér még egy borítékban is. Írj privátot, meg tudjuk beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!