Van még aki nyáron lazábban kezeli a cipőlevétel kérdését családi házban?
Én is ilyen vagyok sajnos. Aztán meg minden nap porszívózhatok meg moshatok fel, mert elképesztő mennyiségű port/homokot behordunk.
Pedig csak "ezért meg azért" szaladunk vissza a lakásba cipőben. :D
Én mindig leveszem ilyenkor is a kinti cipőt.
Ha jön valaki hozzánk és mezítláb van, akkor megkérdezem, hogy kér-e egy papucsot. De ha nem akar, akkor marad a saját cipőjében.
Én nem kezelem lazábban, mert nyáron is ugyanúgy sajnálom a takarításra fordított időt, mint télen. Szívesebben csinálok bármi mást. Alaposan kitakarítok hetente egyszer, és utána igyekezünk vigyázni a rendre és a tisztaságra.
Ha kerti partyt szervezek, én nem a házon keresztül vezetem a vendégeket a ház mögött lévő sütő-pihenőhelyhez, hanem kint az udvaron kerülöm meg a házat. Szerencsére a gyerekek is partnerek abban, hogy bent vigyáznak a tisztaságra. Szívesebben játszom inkább velük, mintsem a kosz miatt takarítanom kelljen naponta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!