Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van még aki nyáron lazábban...

Van még aki nyáron lazábban kezeli a cipőlevétel kérdését családi házban?

Figyelt kérdés
Nálunk nincs cipőben bejárás alapból a házba, de ahogy jön a nyár, ezt kicsit lazábban kezeljük. Mondjuk kimegyünk a benti papucsban reggelizni, vagy ha valaki zokni nélkül mondjuk szandálban jön, akkor szólunk, hogy nem kell levenni, meg ha tudom, hogy ki fogunk ülni a kertbe, akkor a cipőre is azt mondom, hogy inkább hagyja... valahogy ilyenkor nem érzem olyan koszosnak a cipőket, persze nem a viharok idejére gondolok.
2016. jún. 13. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok sajnos. Aztán meg minden nap porszívózhatok meg moshatok fel, mert elképesztő mennyiségű port/homokot behordunk.

Pedig csak "ezért meg azért" szaladunk vissza a lakásba cipőben. :D

2016. jún. 13. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Én mindig leveszem ilyenkor is a kinti cipőt.

Ha jön valaki hozzánk és mezítláb van, akkor megkérdezem, hogy kér-e egy papucsot. De ha nem akar, akkor marad a saját cipőjében.

2016. jún. 13. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Az előtér az egyetlen ahova cipőbe be lehet menni, akinek meg nem tetszik,hogy ott le kell venni az nem jön beljebb.
2016. jún. 13. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem kezelem lazábban, mert nyáron is ugyanúgy sajnálom a takarításra fordított időt, mint télen. Szívesebben csinálok bármi mást. Alaposan kitakarítok hetente egyszer, és utána igyekezünk vigyázni a rendre és a tisztaságra.

Ha kerti partyt szervezek, én nem a házon keresztül vezetem a vendégeket a ház mögött lévő sütő-pihenőhelyhez, hanem kint az udvaron kerülöm meg a házat. Szerencsére a gyerekek is partnerek abban, hogy bent vigyáznak a tisztaságra. Szívesebben játszom inkább velük, mintsem a kosz miatt takarítanom kelljen naponta...

2016. jún. 13. 11:41
 5/5 anonim válasza:
Nálunk is lazábban van ilyenkor.
2016. jún. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!