Most készül új házunk. Érdemes szagelszívót venni a konyhába? És egyáltalán milyet vegyünk? Abszolút nem értünk hozzá.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 07:00
1/5 anonim válasza:
Nagyon is, ki ne hagyjátok! Fő szempont, hogy hány köbméter levegőt cserél ki x idő alatt. Mi túl jót akartunk, egy nagy teljesítményű, 2 motorosat vettünk, olyan hangos, hogy ordítani kell mellette! :)
2/5 anonim válasza:
Mindenképpen megéri - egyrészt a szagot, másrészt a párát kiviszi a lakásból, igy - többek közt - kevébé penészedik a lakás. De feltétlenül olyat vegyél, ami a párát egy csövön keresztül kivezeti a szabadba, az, ami csak "szüri", nem ér semmit. Megéri olyat keresni, amelyiket szabályotni lehet több fokozatban, mert a legtöbbször nem kell nagy teljesitmény, viszont néha mégis jól jön (pl. kifutott és odaérett valami, akkor minél elöbb jó megszabadulni a szagoktól).
3/5 anonim válasza:
Egyet értek az elöttem szólóval.Szinte azt írta amit én szerettem volna neked írni... :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. ápr. 15. 19:55
5/5 anonim válasza:
feltétlenül vegyetek, ha amerikai konyhás akkor egyenesen kötelező! ÉS el ne felejtsétek hoygha müxik akkor legyen a környéken ablak nyitva valamint a kazánszoba zárva, mert különben a kéményből szívhatja vissza a gázokat... kéményseprő is figyelmeztet erre
Nekünk AEG van, INOX borítású, más adatot fejből nem tudok:S de nagyon szép, és jó, és annyira nem is húzós az ára, kicsit hangos, de a szagtalan főzésnek van ára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!