Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gyanús ember a lépcsőházban!?!

Gyanús ember a lépcsőházban!?!

Figyelt kérdés

10. emeleten lakunk,középső lakás, mikor a lépcsőházban felkacsolják a villanyt halljuk!

Hét elején hallottam,hogy vagy 20x felkapcsolják a villanyt pár percenként, de semmi mást, se beszélgetés, se mozgolódás, se ajtó csukás/nyitás!

Majd egyszercsak lement és beszállt egy kocsiba és elment.

Ez csütörtökön is eljátszódott azzal a külömbséggel,hogy hallottam mikor feljött a liftel nem bent be sohova sokáig a villanyt sem kapcsolgatta csak mikor hallotta,hogy mozgolódok (szándékosan,hogy hallja) ez este kb 11 felé volt 12körül aludhattam el és addig nem ment sehova!

Páromnak nem tudok szólni,mert ilyenkor már alszik és hiába kelteném fel,mert ő olyankor "zombi" üzemmódban van

:(

Ma ismét volt itt valaki 3x kapcsolta fel a villanyt mikor kisunytam,hogy na végre most fent van párom is kiküldöm,hogy mégis mit bandázik folyton,de elötte kinéztem a kukucskálón még a lift is a szintünkön volt és mire bementem a szobába lement :/

Ti mit csinálnátok? Én nagyon félős vagyok

Ja és ez albérlet szóval a közös képviselő nem hinném,hogy komolyan venne, a főbérlő meg simplán hülyének nézne! :(

2016. máj. 1. 22:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Közös képviselővel beszéltem ő szó szerint megmondta,h nem érdekli, nem is kell hívni ha akarom hívjam én a rendőröket ki. Majd ha kap ezért plusz pénzt akkor majd tesz/kitalál valamit!

Hajléktalanok is vannak az biztos, de más is hall furcsa zajokat, de mégsem tesz senki semmit sem :(

Nekünk már 90%,h lesz riasztó.

Úgy látom itt sajnos más megoldás nincsen, ha mindenki ennyire sz*rik rá.

Sőt volt olyan lakó aki megmondta,h semmi értelme a riasztónak,mert ugysem jönne fel senki sem megnézni....köszi, ez aztán az összetartás.

Na ezért is lesz mindeképp bekötve távfelügyeletbe.

2016. máj. 6. 21:53
 22/25 anonim ***** válasza:
59%

Már ne haragudj, de mégis mit vártál/vársz a közös képviselőtől és a többi lakótól?

Te nem mégy ki hogy megnézd mi van, mert félős vagy.

A párodat nem kelted fel, mert ő olyankor "zombi"

A többi lakó viszont menjen ki? Vagy a közös képviselő?

Vagy álljanak lesben?

A rendőröket meg mégis mivel hívja ki a közös képviselő?

"Egy lakó hallott valamit, jöjjenek ki!" Erre nemcsak hogy nem jönnek ki, de körbe röhögik.

Te hallod, hogy mikor van ott az illető, te tudod elmondani, hogy mit hallasz, hívd ki te a rendőröket.

"Sőt volt olyan lakó aki megmondta,h semmi értelme a riasztónak,mert ugysem jönne fel senki sem megnézni....köszi, ez aztán az összetartás."

Te lemennél/felmennél, ha másnál szólna a riasztó?

Ja, nem, te félős vagy. De más meg ugorjon, ha a ti riasztótok megszólal.

Egy kissé érdekesen gondolkodsz.

2016. máj. 7. 09:22
 23/25 anonim ***** válasza:
66%

Azért a riasztóra, ha másra nem, tényleg illene odafigyelni egy lakóközösségnek.

Nekünk az albérletben jó szar ablakaink vannak, valamelyik este jó hangosan feszegettem a konyhait, hogy ne kelljen kimennem megöntözni a növényeimet.

A szembeszomszédom azonnal kijött, hogy nem betörő-e, pedig minden rácsozott :D

Évek óta csak néha köszönünk egymásnak a folyosón, nem is igazán ismerjük egymást, mégis rögtön jött, hátha baj van.

Ennyi emberség azért még lehetne a világban.

2016. máj. 7. 17:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Sz a rd le
2016. máj. 8. 10:55
 25/25 anonim válasza:
Végül kiderült mi volt az?
2020. jan. 29. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!