Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Erzem hogy bele...

Mit tegyek? Erzem hogy bele fogok ebbe orulni (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Nem birom tovabb. 14 eves vagyok es az a legnagyobb problemam hogy kicsi a lakasunk. Egy szobaba vagyunk negyen. Anyuval alszom egy agyban es en ezt nem birom tovabb. 30 nm a berelt lakasunk. Egyszeruen rosszul vagyok. Szuksegem van maganyra de nem kaphatom meg. Anyu dolgozik betegre keresi magat hogy eltartson minket. Apu beteg nem dolgozik. Takaritani jarok anyuval keso este. Osztalytarsaimnak hatalmas szobajuk van. Nekem egy kis hely is jo lenne csak egyedul lehessek. Es ugye senki nem is johet fel hozzank mert nagyon pici. Van egy baratom hatalmas hazuk van ugy tudom. Lassan bemutat a csaladjanak es o nem johet fel hozzam hogy ne lassa a nyomorunkat. Borzalmasan szarul vagyok,megfogok bolondulni es nincs remeny. Semmi sem. En mindennek tudok orulni legyen az barmilyen aprosag. Barkinek ha van valami tanacsa irjon.

2016. ápr. 24. 21:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Alberletet ilyen 40000-45000 keresnenk. Kollegiumba nem mennek. Emeletes agyunk van. Alul alszik apa felul hugom en pedig anyuval. Anyu apu nem szeret egyutt aludni mert apu nagyon horkol :D
2016. ápr. 24. 23:48
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Még egy emeletes ágy, hogy te is felül legyél. Nem egészséges ilyen korban anyáddal aludni. Ezt neki is meg kell érteni. Légy határozott és mondd meg neki!
2016. ápr. 25. 08:37
 13/20 anonim ***** válasza:
66%

Látszik, hogy aki galériát meg plusz bútorokat javasol, annak nincs anyagi problémája.

4en élnek egyetlen fizetésből, van két tanuló gyerek, meg egy beteg ember. A legutolsó, amire telik ilyenkor, az egy galéria építése vagy egy bútor. Még ha használt is.

Ilyenkor még a rezsi meg a kaja is problémát jelent.

Ha nem jelentene gondot, akkor már elmentek volna egy kicsit drágább albérletbe.

A kollégiumot miért utasítod el ennyire? Mondjuk privát szférád ott sem lenne, mert 4-6, vagy még több gyerek van egy szobában.

Amúgy vidéken a 30 ezres albérlet nem kell, hogy ilyen kicsi és ilyen rossz állapotú legyen. Ez valami nagyváros? Ha vidéken lennétek, 30-40 ezerért komplett családi házakat lehet bérelni. Normális állapotúakat.

Egyébként hamarosan mehetsz diákmunkára, ha abból csak 10-20 ezret tudsz hazaadni, már lehet szó egy másik albérletről.

2016. ápr. 25. 14:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"Nem egészséges ilyen korban anyáddal aludni. Ezt neki is meg kell érteni. Légy határozott és mondd meg neki!

"

Nincsenek abban a helyzetben, hogy máshogy alhassanak, meg főleg nem egy 14 éves eltartott gyerek fog parancsolni az anyjának.

Nem egészséges egy ágyban... de nem egészséges ám egy szobában sem, csak nincs más lehetőség, nem érted?

Azt mondjuk furcsállom, hogy a horkolása miatt nem alszik mellette. Ugyanabban a szobában édesmindegy, hogy egy ágyban, vagy egymástól 2-3 méterre vannak, a horkolás nagyon idegesítő. Nekem a párom sokszor a szomszéd szobában alszik, ha nagyon horkol, de onnan is úgy áthallatszik, hogy nem tudok tőle aludni. Szóval ez nem magyarázat a külön alvásukra.

2016. ápr. 25. 14:40
 15/20 anonim ***** válasza:
31%
Sokan azért nem haladnak előre az életben, mert valaki mindig megmagyarázza nekik, hogy ez meg az az ő helyzetükben nem kivitelezhető. Aztán csak belenyugszanak...
2016. ápr. 25. 22:55
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

Ez egy baromság. Próbálnak kitörni.

De próbálj meg 1 keresetből 4 emberre lakbért, rezsit, ruhát, kaját fizetni, és rájössz, hogy az okoskodástól nem lesz több pénz.

2016. ápr. 26. 08:15
 17/20 anonim válasza:

13-as,nincs anyagi problémánk? Ó,dehogyisnem,nekem is csak úgy lett galériám hogy az apám csinálta(ez a munkája,az alapanyagot is megtudta jóval olcsóbban szerezni)egy ismerősétől.

Ez csak egy tipp volt,hátha tudnak,mert mit írjunk,hogy törödjön bele?

2016. ápr. 26. 20:53
 18/20 anonim válasza:
3-as voltam.
2016. ápr. 26. 20:54
 19/20 anonim ***** válasza:

Próbáljatok önkormányzati bèrlakásra is pályázni.

Vagy nagyszülőkkel nem tudtok összeköltözni?

2016. ápr. 26. 21:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Nagyszüleim Erdélyben élnek egy kis faluban. Nehéz lenne sulit váltani meg nyelvet. Budapesten van ez a lepukkant lakás. Vidéken lehetne találni normális albérletet 30-40 ezerért? Pályázatot próbáltunk beadni eddig sosem sikerült de most is próbálkozunk. Azért végülis hálás vagyok. Igaz nem öltözködhetek úgy ahogy én akarok de nem baj. Rengeteget tanultam az életről és erre szükségem lesz a továbbiakban. Köszönöm a válaszokat hálás vagyok érte. Akkor valaki tudna 30-40 ezerért albérletet vidéken? vagy esetleg diák munkát amit 14 évesen is elvégezhetek? vagy bármi? köszönöm mégegyszer
2016. ápr. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!