Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Erzem hogy bele...

Mit tegyek? Erzem hogy bele fogok ebbe orulni (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Nem birom tovabb. 14 eves vagyok es az a legnagyobb problemam hogy kicsi a lakasunk. Egy szobaba vagyunk negyen. Anyuval alszom egy agyban es en ezt nem birom tovabb. 30 nm a berelt lakasunk. Egyszeruen rosszul vagyok. Szuksegem van maganyra de nem kaphatom meg. Anyu dolgozik betegre keresi magat hogy eltartson minket. Apu beteg nem dolgozik. Takaritani jarok anyuval keso este. Osztalytarsaimnak hatalmas szobajuk van. Nekem egy kis hely is jo lenne csak egyedul lehessek. Es ugye senki nem is johet fel hozzank mert nagyon pici. Van egy baratom hatalmas hazuk van ugy tudom. Lassan bemutat a csaladjanak es o nem johet fel hozzam hogy ne lassa a nyomorunkat. Borzalmasan szarul vagyok,megfogok bolondulni es nincs remeny. Semmi sem. En mindennek tudok orulni legyen az barmilyen aprosag. Barkinek ha van valami tanacsa irjon.

2016. ápr. 24. 21:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

Egy kiút van!

Tanulni!

Sokat tanulni és a saját lábadra állni.

2016. ápr. 24. 21:40
 2/20 anonim ***** válasza:
51%

Esetleg galèriát nem lehet èpíteni a lakásba?

Vagy a szobát pl a szekrènyekkel kettè választani?

2016. ápr. 24. 21:48
 3/20 anonim válasza:
51%

Megértelek,legalábbis mi is hárman vagyunk egy szobában,elég rossz hallgatni hogy másoknak mindenkinek ilyen olyan saját szoba,bár nekem galériám van,de pl elég rossz így is hogy pl a barátom vagy bárki jönne hozzám,semmit sem tudunk négyszemközt beszélni így sem,de mégis jobb mint a semmi....

Szóval galéria nem lehetséges?

2016. ápr. 24. 21:54
 4/20 anonim válasza:
71%
Természetesen,mielőtt valaki beleköt,nem 14 évesen jön hozzám a barátom és akarok vele kettesben lenni,18 éves vagyok.
2016. ápr. 24. 21:55
 5/20 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom milyen lenne egy galeria meghogy a tulajdonos meg engedie. Nagyon lepukkant egy haz a tulajdonosnak kene felujitani de nem tesz erte semmit , neki csak a bevetel szamit. Komolyabb osszeget mar mi sem szeretnenk a hazra forditani mert nem erdemes. Nincs normalis kad csak egy zuhanyzo de az is az eloszobaban :( iszonyuan szomoru vagyok. De koszonom a valaszokat
2016. ápr. 24. 22:03
 6/20 anonim ***** válasza:
57%
Mennyit fizettek ezért?-esetleg másik albérletet keresni?
2016. ápr. 24. 22:14
 7/20 A kérdező kommentje:
30.000 forintot plusz a rezsi. Rengeteg masik alberletet kerestunk de nem talaltunk olcsot es nagyobbat.
2016. ápr. 24. 22:16
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
14 èves vagy, gondolom vègzős, szeptembertől továbbtanulás-esetleg akkor kollègium? Igaz magány ott aztán nincs,de legalább egy saját ágyad igen.
2016. ápr. 24. 22:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát 30000 alatt tènyleg nem fogtok találni.
2016. ápr. 24. 22:21
 10/20 anonim ***** válasza:
73%

Emeletes ágy? Lenne egy felső kuckód...

Van olyan, ami alul két szeményes, felül egy. Használtan jó áron lehet találni.

2016. ápr. 24. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!