Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem érzem jól magam a...

Miért nem érzem jól magam a városomban?

Figyelt kérdés
Kis városban lakunk. 30éves kétgyerekes nő vagyok. Mondhatni megvan mindenünk ház kocsi munkahely. Nincs tartozásunk. Mégis folyamatosab elvágyódok innen. Soha nem éreztem otthonomnak ezt a helyet. Én mindig is máshol akartam élni de a párom mindig visszafogott. Ő miatta vagyunk még mindig itt. Ő nem akar költözni. Most felvetődött egy lehetőség hogy egy nagyobb városba költözhetnénk. De ő hallani sem akar róla. Pedig nem élünk itt sem társadalmi életet. Nincs nagy baráti körünk a családi hátterünk sem olyan ami marasztalna. Ő csak azért akar maradni mert nemrég lett kész a házunk és nem akar megint költözködni.én annyi fantáziát látoj egy új városban... de ő maradni akar.
2015. febr. 23. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:

"mindenünk ház kocsi munkahely"

Egyszerűen unatkozol. Sok olyan ismerősöm van, ahol szinte semmijük nincs, robotolnak és nevelik a gyerekeket - és nem panaszkodnak mégsem. Nagy csalódás lenne a költözés, mert kiszakítanátok a gyerekeket, magatokat a közegből ahol éltek, talán munkahely sem lenne, talán a többi vagyon is kevesebb lenne - és a magányosság érzés maradna. Robinson nem érzete magát magányosnak. Miért?

2015. febr. 23. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Csehov: Három nővér - mi a véleményed róla?
2015. febr. 23. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:

1. "Kis városban lakunk."

2. "Pedig nem élünk itt sem társadalmi életet. Nincs nagy baráti körünk a családi hátterünk sem olyan ami marasztalna."

3. "30éves kétgyerekes nő vagyok."

Válaszoltál is magadnak! +Korán szültél és házasodtál és ezt szeretnéd pótolni.

2015. febr. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!