Ti melyiket választanátok? Előny, hátrány?
Városi lakás.
Jobb közlekedés,kocsi nélkül is.
Iskolák,óvodák.
Sport,szórakozás,művelődés.
Egészségügy is jobb,főleg ha van kórház.
Könnyebb bérbeadni.
Akkor jó a falu, ha nincsenek kiskorúak és a munkahely is ott vagy közel van vagy nem is kell már dolgozni a megélhetésért. Arra is gondolj, hogy mennyire biztos a munkahelyed, könnyen lehet-e azon a környéken másikat találni . Egy esetleges továbbértékesítésnél a falusi házzal anyagilag csak bukni lehet.
üdv. Falusi
Építkezni semmiképp sem akarok.
Sok függ attól, hogy hol van ez a kis falu. Van hozzá közel nagyobb város, ahova járnátok dolgozni? Gyerekek iskolába?
Én városban lakom. Sok kisebb település van a környéken. Szinte mindenki ide jár dolgozni. Sok helyen nincs normális óvoda, iskola, így a gyerekeket is ide hozzák.
Ha vannak gyerekek és mindenképpen olyan helyre költöznék, ahol van a közelben óvoda, iskola, nem szeretném őket másik városba vinni naponta. És dolgozni sem mindig jó bejárni, pl. tél, csúszós utak. Meg ha sok időt vesz el a napi bejárás, az sem jó.
Szerintem falun annak jó, aki ott akar rendesen élni, pl. gazdálkodni.
Külvárost választanám, esetleg nagyobb város vonzáskörzetébe tartozó falut/kisvárost.
A közeli településekre a tömegközlekedés elég rendesen meg van oldva általában, kocsival pedig még könnyebb bejárni dolgozni/oktatási egységeket igénybe venni.
Lakásban nem szeretnék élni, családi házban nőttem fel, a leendő családom is abban képzelem el.
Világvégi kis faluba nem költöznék, de mint írtam város közvetlen környezetében levő faluba igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!