Mi jut eszetekbe MISKOLCRÓL?
Miskolcon beszéltek cigány bűnözésről? Menjetek el 1-2 szomszédos faluba... A felsőzsolcai árvíz nálunk 1 közfalat döntött ki (végül dózerolni kellett) a falusi házunkat pedig úgy elhordták a cigányok, hogy csak a fal maradt 1 méter magasságban. Persze a belvárosban is szörnyű?? Lopnak, vernek embereket... Kell a csendőrség!!!!
Miskolcban a Bükköt, a folytonos kezdeményezést (borkultúra, biovásár) és a tenni akarást bírom! Előre Miskolc!
cigány válasza:
nekem a sok cigány jut az eszembe!
Amíg odajártam gimibe gyűlöltem, most Debrecenben járok egyetemre és szívesen gondolok rá vissza, hogy milyen hangulatosan el lehet üldögélni a Szinva teraszon, a péntek esti minifesztiválok az Európa-téren, az Avasi templomba mászás minden 7fő reggel őrült bulik a MENen, a kocsonyafesztes forralt bor és kenyérlángos, a jó kis hangulatos kocsmák...
De ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem Debrecent!!!
Csak már így visszagondolva nem is volt olyan rossz az a 6 év:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!