Berettyóújfaluban milyen élni?
Figyelt kérdés
Nem tinédzser fejjel, hanem 40-esként. Köszönöm a véleményeket.2016. márc. 10. 21:50
1/2 sutikecske válasza:
Hát én még nem jártam ott de ha csak azt nézed hol van a térképen biztos pozitív közel van a határhoz (pl: ha átjárnál valamit vásárolni,meglátogatni Nagyvárad látványosságait, kirándulni mennél Erdélybe stb..) ,másodszor pedig közel van a hortobágyi nemzeti parkhoz ,harmadszor csak szinte "egy köpés"-nyire van Debrecen,Gyula,Nyíregyháza,Szolnok ahol azért sok érdemes program van amiért mondjuk érdemes leutazni még nem jártam ott de biztos jó lehet "legalább" a közelben élni ;)
2/2 anonim válasza:
Én itt élek és igaz nem vagyok 40 de elmondom milyennek látom a várost. Túlságosan sok szórakozóhely nincsen illetve ami van azok nem valami nagyok maximum a Retro-t ajánlom neked mert nem egy rossz hely de méreteiben sehol sincs a Debreceniekhez képest. Üzletek szempontjából sem a legjobb ha valaki a nagy bevásárlóközpontokhoz van szokva mert itt van a Tesco Spar Penny Lidl és egy rakás kis vegyesbolt. Rengeteg kínai áruház és néhány komolyabb ruházati bolt. Viszont van mozi ami egész jól felszerelt és a tér is jó állapotban van. Én azért vágynék el innen Debrecenbe mert én még fiatal vagyok és nagyobb nyüzsgésre vágyom de ez a város nincsen messze Debrecentől vagy Békéscsabától. Program nincsen túl sok így hirtelen amit tudok az aug 20 illetve itt az 19-én van és a május 1 illetve a város napja valamikor május végén és szerintem ennyi. Már ugyan nem aktuális de itt is van karácsonyi vásár ami siralmas minden évben valljuk be. Munkalehetőséget nézve hááát az a helyzet hogy sehol sem a legjobb most mert mindenhol nehéz munkát találni így itt sem könnyebb de nem lehetetlen ha van megfelelő tapasztalata és végzettsége az embernek. A közlekedéssel nincsen gond mert nem nagy forgalom van erre és kerékpárút is van rendesen. Jön a jó idő ezért ezt is elmondom fagyit csakis a főtéren található fagyizoból ajánlok! :D Ja és a strand is nagyon szép mióta felújították és járnak is ide elég sokan. Nem érdemes kihagyni szerintem bár én ritkán járok. Erre is vannak mezei gyorsulási versenyek éjszaka de igen csekély számban ami nem zavarja az embert az alvásban. A Szentmártoni része a városnak szépen fejlődik van bobpálya is idéntől és korcsolyapálya is persze télen valamint egy tó is bár nem tudom horgászható-e vagy csak egy látványossága a helynek. Nem élnek rosszul az emberek itt de nem is borzasztó gazdagok. Ez egy átlagos kisváros nyugodt élet garantált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!