Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen nyíregyházán élni?

Milyen nyíregyházán élni?

Figyelt kérdés
Én egy kis faluban élek még fiatal vagyok 23/N ,de a közeljövőben tervezgetjük a párommal hogy nyíregyházára költözünk panelba/társasházba.Negatív és pozitív válaszokat is várok és lehetőleg olyanok akiknek van is tapasztalata benne.
2016. febr. 17. 08:51
 1/4 anonim válasza:
100%
Én nyiregyi vagyok, de most Debrecenben élem az egyetem miatt. Én nagyon szeretem Nyíregyházát, ha elvégzem az egyetemet, tervezem, hogy haza költözök. Nem egy unalmas város, bár nem túl nagy, de nekem elég. :) szerintem meg fogjátok szeretni.
2016. febr. 17. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem lehet olyan nagyon rossz, ha több mint százezren teszik :)
2016. febr. 17. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is nyíregyházi vagyok, most vettünk saját lakást is. Alapjában véve nem egy rossz város, ha szereted a nyugit, és nem egy Pesthez hasonló nyüzsgő helyre vágysz.

Én szeretem, hogy kicsi, mert így sétálva is eljutok bárhová. Persze van, aki nem szeret sétálni :D

Egyetlen hátránya szerintem, ami nem csak Nyíregyháza hátránya, hanem a régióé is, hogy kevés a munkalehetőség.

2016. febr. 17. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szeretem. VÁrosnak város, de nem túl nagy, hanem az a kellemes. A belvárosból minden egy köpésre van. Kocsma (Ami egyben remek pizzázó meg kicsit étteremre is hasonlít) kisbolt, iskola, főtér. Ugyanakkor a SPAR és stop-shop egy kicsit a város szélére kerültek, oda viszont érdemes kocsival-busszal menni. :D
2016. febr. 25. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!