Ti szerettek kertes házban élni?
Másfél éve vettük ezt a házat, több, mint húsz évembe került, míg meg tudtam győzni a férjemet. Rettenetesen nehezen állt rá, ő társasházban nőtt fel.
Nagyon-nagyon szeretek itt lakni, és ami remek, már a férjem sem költözne vissza a társasba. Mindenki le akart beszélni róla, hogy már idősek vagyunk hozzá, rengeteg munkával jár a kert, no meg a hólapátolás, fűtés, stb.
A gyerekek, unokák ide sokkal többször jönnek, nyáron minden héten többször grillezünk, bográcsozunk, szalonnát sütünk. Épp az előbb jöttem be a hólapátolásból (az idén "már" másodszor kellett havat lapátolni).
Csak a nagy mínuszokban fűtünk fával, de egyelőre még a begyújtás is élvezet számomra.
A kert kicsi, csak pihenőkert, fűvel, fákkal. Kéthetente egy fűnyírás, és mindig rendezett.
Hatalmas fedett teraszunk van, tavasztól őszig kinn tudunk reggelizni.
Egyszerűen nem tudok betelni vele.
A ház sokba kerül, macerás, munkás, meg minden.
Ezzel együtt szeretem :D Pokol lenne lakásban.
Évtizedekig laktam lakásban, soha nem szoktam meg, nem az én világom. Nekem ház és kert is kell, ha lusta vagyok és nehéz, akkor is :D
Nekem nincs hólapátolás vagy járdaszórás. Nincs járda, csak egy kis földút, ahol hóban senki sem jár.
Akinek nem kell kert, csak ház, az vehet olyat, aminek csak egy csöpp betonozott udvara van, bár ilyenekből kisebb a kínálat.
Tudom, hogy egy kész lakást feleennyiért kaptam volna a megyeszékhelyen, mint amennyibe ez a még nem is elkészült kis alaposan átépített exnyaraló került itt 2 falu között, de ezzel együtt nem tudom megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!