Nem szólt még érte csak én gondolkoztam rajta hogy zavaró lehet... Két hónapon belül költözünk kertes házba, addig ha nem szól néha rágyújtok...
2016. márc. 9. 10:53
22/28 anonim válasza:
19 es azon mi nem ertheto hogy nem fog valaki lerohanni a mit tudom en hanyadik emeletrol minden esetben ha esik ha fuj ha ra akar gyujtani?
Az egyiknek joga van hogy az erkelyen dohanyozzon a masiknak joga van hogy szoljon es ennyi. aztan majd eldontik hogy mi legyen. Bezzeg az ordito gyerekekert nem lehet szolni azt muszaj hallgatni ha csecsemo ha 5 eves , pedig van akit ez jobban zavar mint a dohanyfust.
2016. márc. 10. 07:36
23/28 anonim válasza:
"eszebe nem jutna itt barkinek beszolni hogy a szomszed a sajat erkelyen mit csinal, hacsak nem elmebeteg az illeto. itt ui. nem abbol all az elete az embereknek hogy azt nezik mibe lehet belekotni"
Bâr nem nekem írtad, de úgy tűnik te nem érted vajon miért zavarja a szomszédot a füst...
De tovább nem is kell magyarázni azt hiszem 😀😀
2016. márc. 10. 07:42
24/28 anonim válasza:
Gondoltam segítek és elmagyarázom miért foglalkozik vele a szomszéd, de a szövegértelmezés halálát láthattuk :D
Kérdező ebben az esetben szerintem nyugodtan rágyújthatsz, maximum megkér :)
2016. márc. 10. 08:05
25/28 anonim válasza:
semmi bajom nincs a szovegertessel. nem dohanyzom ha a mellettem, felettem lakotol bejonne a fust akkor becsuknam az ablakot. ui. nem erdekel hogy bejon valamennyi fust az ablakon. jobban zavar az utcan a kipufogogaz es ott se szolhatok senkinek hogy szennyezi a tudomet vele. NEM ZAVAR ekkora mennyisegu fust , ha zavarna becsuknam az ablakot. ennyi. nem csinalok hatalmas ugyet egy kis fustbol.
2016. márc. 11. 08:24
26/28 anonim válasza:
ja es ha megis bejott egy kis fust, becsukom az ablakot es fujok be egy adag legfrissitot. nem vagyok egeszsegmanias van mas dolgom mint ilyen szarsagokon torni a fejem. ezert mondtam hogy engem speci nem zavarna a szomszedom fustje.
2016. márc. 11. 08:26
27/28 anonim válasza:
Akit zavar a szomszéd füstje, az kérhet birtokvédelmet az önkormányzatnál. Az önkörmányzat illetékes hatósága, ha bizonyítható honnan jön a füst, korlátozó határozattal élhet a dohányos lakóval szemben. Amúgy teljesen természetesnek kellene lennie annak, hogy a káros szokásommal más életét nem keserítem meg. Igen, a dohányzás magánügy, ezért a 4 fal közt a helye. A tudatlanság és az egoizmus motiválja azt, aki amellett kardoskodik, hogy a dohányos azt tehet és akkor, amikor neki tetszik. Az onkológián ücsörögve kezelésre várva már késő. Ja, a társadalom majd azt is fizeti...
2017. máj. 15. 20:26
28/28 anonim válasza:
25-26: szivesen tartanék minden másnap faszenes grillpartit ha a szomszédod lennék :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!