Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szólhat azért a felettünk...

Szólhat azért a felettünk mellettünk lakó szomszéd ha az erkélyen dohányzok?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 07:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
Azért a dohányfüst nem olyan, mint a káposzta, az csak büdős, a dohányfüst meg káros. A passzív dohányzásról gondolom már mindenki hallott. Különösen gáz, mikor kismamaként védem az egészségem, az ablakon meg bejön a cigifüst.
2016. márc. 6. 10:28
 12/28 anonim ***** válasza:
92%

Ha annyira szereted a füstöt, tartsd a lakásban... Ha meg dohányzóként zavar bent a füst, mit gondolsz, a nemdohányzó szomszéd hogy bírja ha becigizel az ablakán?

Menj le az utcára, vagy dohányozz bent.

Aki a főzéshez hasonlítja a dohányfüstöt, azzal meg nincs értelme vitába szállni

2016. márc. 6. 14:58
 13/28 anonim ***** válasza:
67%

A zomszéd nem szólhat,-csak megkérhet...én viszont igen!

Szokjál mán le arról a qrva bagóról!!!

2016. márc. 6. 15:55
 14/28 anonim ***** válasza:
9%
ha tetszik ha nem a szomszed ennyire nem avatkozhat bele a masik eletebe. en megorulnek ha pl. csecsemosirast kellene hallgatnom mondjuk egesz ejjel. szerencsere nincs szomszedom de akkor ha lenne koteles lennek sajnos szo nelkul hallgatni a kolyok uvolteset, mert a vilagon semmit nem tehetek ellene. bedugom a fulem max. fuldugoval. akit zavar a fust csukja be az ablakot. vicces lenne hogy a sajat lakasombol tegyuk fel az 5. emeletrol futkoznek le ha dohanyos lennek mondjuk felorankent cigarettazni. az eletben vannak dolgok amiket kenytelenek vagyunk elviselni ha olyan kozeli kornyezetben elunk egymassal.
2016. márc. 7. 10:07
 15/28 anonim ***** válasza:
92%
Én nem vettem sértésnek mikor szóltak érte. Nem várhatom el, hogy miattam futkosson állandóan becsukni az ablakot vagy, hogy ott egyáltalán ne merjen szellőztetni. Van akit ez nem zavar, de ha már jelzi, hogy őt igen, akkor figyelembe veszem.
2016. márc. 7. 13:53
 16/28 anonim ***** válasza:
5%
Nem vagyunk egyformak, en se nem szolnek a cigarettazonak , ha meg en vagyok a dohanyos akkor nem foglalkoznek vele hogy a masik mit szol ahhoz hgy a sajat erkelyemen mit csinalok.
2016. márc. 8. 10:28
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
utolso vagyok megegyszer. ebbol is csak Mo on csinalnak ekkora ugyet. eszebe nem jutna itt barkinek beszolni hogy a szomszed a sajat erkelyen mit csinal, hacsak nem elmebeteg az illeto. itt ui. nem abbol all az elete az embereknek hogy azt nezik mibe lehet belekotni. arrol nem beszelve hogy a dohanyzas a sajat lakasban/erkelyen/udvarban maganugy.
2016. márc. 8. 10:31
 18/28 anonim ***** válasza:
94%
Az is eléggé befolyásolja a másik életét ha én telefüstölöm az ő lakását, dehát nem minden dohányzó egyforma :)
2016. márc. 8. 11:30
 19/28 anonim ***** válasza:
95%
Nyílván lekakilná, hogy ki mit csinál az erkélyén, ha nem hozzá menne be a bűz és nem neki kéne fél óránként futni becsukni az ablakot. Ezen mi nem érthető? :O
2016. márc. 8. 11:43
 20/28 anonim ***** válasza:
94%
Megkérhet és te eldöntöd, hogy továbbra is az erkélyeden fogsz e dohányozni. Felső szomszéddal nem árt jó viszonyt kialakítani, mert iszonyatosan megkeserítheti az életed. ( tapasztalat)
2016. márc. 8. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!