Két csengőt egybe lehet így kötni?
Linkben mellékeltem egy rajzot (a nyomógombhoz 230v megy ki tudom nem szabványos, de biztonságosan van megoldva). Szóval így megszólalna rendesen mindkét csengő?
A reduktort lehet kötni 5 vagy 8 voltra is. A boltban a 8-at javasolták. A két csengő közt kb 20 méter távolság van a feszültség esés végett sem gondoltam hogy jó lenne a 8 volt, viszont egy nyomógombról akarom mindkettőt üzemeltetni.
Ha jól látom, sorban van kötve. (Nem tudom nagyítani.)
Így nem működik, csak ha párhuzamosan kötöd a két reduktort.
Így ahogy most látható az a rajz nem értelmezhető hogy honnan kap áramot a nyomógomb mert a semmibe vezet egy szál.
Az a lényeg hogy a két trafó 220 Voltos része legyen sorba kötve, erre a sorba kötésre rákell tenni a hálózati 220 voltot amit a nulla ágon megkell szakítani egy nyomógombal, a fázis szál megszakítás nélkül megy a trafókra. ha ez megvan a trafók 8 voltos kivezetéseire rákötöd a csengőket, így ha megnyomják a 220 as nyomógombot mind a két trafó áram alá kerül ezzel együtt a két csengő is megszólal egyszerre. Remélem érthetően írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!