Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani egy csengőt?

Tudtok ajánlani egy csengőt?

Figyelt kérdés

Kültérre kéne, tehát lehetőleg az esőt bírja (bár viszonylag fedett helyen van, de nagyobb esőnél azért lehet kicsit ázni), és vezetéknélküli kéne, 20-30 méterre ha elér az már biztos elég.

Vagy ha veszek egy 2-3 ezer forintosat eBay-ről, az szerintetek már elég? Vagy ezek lehet, hogy gagyik?

2013. jún. 12. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Bármilyen gagyi jó lesz rá amit piacon megveszel akár. Én ilyen vásáron vettem egyszer egy csengőt és teljesen jól üzemelt 50 méterig is jó volt.

Ezek általában bírják az esőt de ha nem akkor egy műanyag kis ételes dobozt felszerelsz oldalra a tetején levágsz egy akkora lyukat ahová az ember ujja befér hogy megtudja nyomni a gombot és ennyi. Enyém is így van és simán bírja, fedett helyen is van, nem ázik be, nem párásodik be mert a tetejére raktam egy fémlemezt és közte van egy 1-2 cm es hely ahol tud mozogni a levegő illetve oldalra meg alulra hogy ne kapjon párát és ennyi. Bőven jól muzsikál.

2013. jún. 12. 16:52
 2/4 klopusz ***** válasza:
A mi csengőnk egyszerű, mezei darab, ráadásul eredetileg beltéri. Ettől függetlenül négy éve bírja a legnagyobb esőzéseket is.
2013. jún. 12. 17:19
 3/4 tetris ***** válasza:
Egyszer vettem olyat a Tescóban, amihez nem kellett "drót", hanem anélkül lehetett használni. Jó kis kínai darab volt, olcsón. Kb 1 órát bírtam, mert állandóan megszólalt, ahányszor csak elment egy kocsi a ház előtt. Kihajítottam a szemétbe.
2013. jún. 12. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is néztem olcsóbbakat, valamelyikre azt írják, hogy tökéletesen működik, megint ugyanarra más viszont azt írja nem működik rendesen.

De valószínűleg akkor veszek egy olcsót piacról, vagy jól járok, mert olcsón kapok egy működőt, vagy ha nem működik akkor veszek egy kicsit drágábbat.

2013. jún. 12. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!