Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy Budapestről...

Az igaz, hogy Budapestről menekülnek az emberek?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm mondta ezt aki közel lakik a fővároshoz és ő mondta,hogy nagyon nagyon sok ember nem szeret ott lakni. Ti mit gondoltok erről ? Inkább lemennének vidékre ha megtehetnék.

2016. febr. 24. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ő ott lakott Budapesten nem kételkedem benne! "

Okoskam, arra utaltam okoska, hogy a felvetesed mindenkeppen igaz, mindenhol vannak emberek, akik nem szeretnek egy telepulesen elni, de nem tudnak elkoltozni, vagy mert nincs ra penzuk, vagy csalad/munka odakoti oket.

Vagy azt akarod megcafoltatni, hogy Budapest a Kanaan? Ezt senki soha nem allitotta, akkor nem ertem az indittatast a kerdesed mogott.

2016. febr. 25. 09:34
 12/14 ismerős válasza:
0%
Én Pesti voltam 25 évig.Vidékre költöztem és jobban érzem magam.Pontosabban ide nősültem.Remélem soha nem kell még egyszer Pestre költözni.A levegő büdös,az emberek nagy része meg igazi "Pesti bunkó"
2016. febr. 25. 10:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

KSH adatok Budapest népesség változásáról:

[link]

Látszik, hogy az utóbbi években évente kb. 10e emberrel többen lesznek Budapesten, azzal együtt, hogy az ország lakossága csökken!

2016. febr. 25. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy látogatás alatt nem érzékeled a plusz kényelmet, amit egy nagyváros nyújt. Meg fel se merül sok minden.

Én is megyeszékhelyről jöttem, én írtam a fogorvosos példát. Nyilván ilyen nincs minden nap, de ezzel együtt is épp elégszer.

Egyébként a duma szintjén tényleg sokan beszélnek róla, hogy elköltöznének vidékre, ahol tiszta, jó a levegő, és majd földet művelnének, de amikor rákérdezek, kiderül hogy még életében nem fogott kapát a kezébe, és úgy egyébként fogalma sincs arról, amit beszél.

Plusz sokan takaróznak a munkával. Ami meg nem más, mint egy hatalmas és átlátszó kifogás. Nyilván ha az ember elköltözik, akkor már máshol kell dolgoznia. Aki valóban költözni akar - ismerek ilyet is -, az talál munkát a megfelelő helyen. Aki csak mondja, az még csak nem is keres.

2016. febr. 26. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!