Az igaz, hogy Budapestről menekülnek az emberek?
"Ő ott lakott Budapesten nem kételkedem benne! "
Okoskam, arra utaltam okoska, hogy a felvetesed mindenkeppen igaz, mindenhol vannak emberek, akik nem szeretnek egy telepulesen elni, de nem tudnak elkoltozni, vagy mert nincs ra penzuk, vagy csalad/munka odakoti oket.
Vagy azt akarod megcafoltatni, hogy Budapest a Kanaan? Ezt senki soha nem allitotta, akkor nem ertem az indittatast a kerdesed mogott.
KSH adatok Budapest népesség változásáról:
Látszik, hogy az utóbbi években évente kb. 10e emberrel többen lesznek Budapesten, azzal együtt, hogy az ország lakossága csökken!
Egy látogatás alatt nem érzékeled a plusz kényelmet, amit egy nagyváros nyújt. Meg fel se merül sok minden.
Én is megyeszékhelyről jöttem, én írtam a fogorvosos példát. Nyilván ilyen nincs minden nap, de ezzel együtt is épp elégszer.
Egyébként a duma szintjén tényleg sokan beszélnek róla, hogy elköltöznének vidékre, ahol tiszta, jó a levegő, és majd földet művelnének, de amikor rákérdezek, kiderül hogy még életében nem fogott kapát a kezébe, és úgy egyébként fogalma sincs arról, amit beszél.
Plusz sokan takaróznak a munkával. Ami meg nem más, mint egy hatalmas és átlátszó kifogás. Nyilván ha az ember elköltözik, akkor már máshol kell dolgoznia. Aki valóban költözni akar - ismerek ilyet is -, az talál munkát a megfelelő helyen. Aki csak mondja, az még csak nem is keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!