Melyik felére kell tekernem a radiátor szabályozóját ha erősebbre szeretném állítani?
Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 17:17
1/5 Shai-Hulud válasza:
Óramutató járásával megegyezően.
2/5 anonim válasza:
Óramutató járásával ellenkezőleg.
(Tekerd valamelyik végállásba, gyorsan kiderül, ha
mégis a másik a helyes irány.)
3/5 anonim válasza:
Ballra nyitod, jobbra zárod. Akár a vízcsapot.
4/5 anonim válasza:
Ha egyáltalán nem fordul semerre és 15-20 évnél régebbi, akkor nem érdemes erőltetni.
(Helyszínen nem mért, nem költségosztós távfűtés esetén, szinte biztos, hogy a maximálisan nyitott állásában szorult be.)
Amúgy az óra járásával ellenkező irányba nyit, akár a vízcsapok.
5/5 Shai-Hulud válasza:
Yeee..... Első vagyok, és ahogy most visszaolvastam, totál hülyeséget írtam. Elnézést kérek, nem is tudom, miért írtam azt, pedig TUDOM, hogy nem jó.........
Bocs, mégegyszer, természetesen fordítva van, vagyis óramutató irányában elzárja a radiátort, ellenkezőleg meg nyitja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!