Amikor lerakták a burkolólapokat, a FUGA a lapokréseiben is ottmaradt, nagyon csúnya fehéres színű lett (eredetileg bordó lenne). Mit tegyek, hogy eltűnjön?!
Figyelt kérdés
már sokféleképpen próbáltam: felmostam mindenféle vegyszerrel; bő vizes felmosás is volt már...stb... de még így is nagyon csúnya,olyan mintha 10 ÉVE NEM MOSTÁK VOLNA FEL!!!2010. márc. 26. 13:39
1/8 anonim válasza:
óvatosan kapard, pl spaklival, vagy késsel. Pródáld előbb nem látható részen. Bár a csempének ki kell bírni. Lemosással nem jön le.
2/8 anonim válasza:
de a lerakás után várj legalább egy napot száradni
3/8 anonim válasza:
Nehogy kapard, mert összekaristolod a burkolólapot,és nagyon ronda lesz!!!!!!!! - ecettel most át, azzal el lehet a fúgázóanyagot távolitani.
4/8 anonim válasza:
Igen ecet, vagy az ultraporos forró víz, tökéletes. Mi az utóbbival mostuk át, kb 3-szor és kijött teljesen. Ne kapargasd, mert megkarcolod.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
ecettel próbáltam már, vízzel hígítva meg töményen is... nem
hatott!
a kapargatást inkább kihagynám-elég nagy felületről van szó.
akk kipróbálom az ultraporos cuccot!de még lenne egy kérdésem: az nem távolítja el a LAPOK KÖZTI FUGAANYAGOT
IS???!! ugye nem?
2010. márc. 26. 15:18
7/8 anonim válasza:
Méregdrágán lehet kapni fugaeltávolítót, de az is csak viszonylag frissen hozza le. Semmi nem fogja feloldani, ha olyan a lap, hogy bírja a kapirgálást, ess neki egy késsel, vagy hasonlóval, de fényes lapnál ezt nem ajánlom. Jó esélyed van rá hogy már úgy marad.
8/8 anonim válasza:
Én egy helyen ahol dolgoztam és ott is így basz**ák el a helyet ott KÖRÖMMEL kaparták olyat estem a nevetéstől :D,na szóval van ilyen ragasztó eltávolító jó a fuga eltávolításra is, láttam ilyet a Baumaxban de elég drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!