Budapesten miért van annyi régi típusú, csúnya ház, amerikai típusú meg egy se?
A szép vagy csúnya abszolút szubjektív ítélet. Ami nekem csúnya, az a másiknak szép lehet. Akár épületről van szó, akár emberről.
Az amerikait majmolni - nekem például nagyon csúnya. Neked, ezek szerint, szép.
Budapesten - és bármelyik másik magyar településen - magyar házakat szeretnék látni és nem amerikai sem pedig mediterrán típusúakat. Az én szememben ez a külföld majmolás nem esztétikus, nem ideillő, sokkal inkább hivalkodó.
Az megint más tészta, hogy a belsó kialakítás milyen, ha pl. adott családnak kellemes a konyha-étkező-nappali egylégteres megoldás, miért kellene megalkudnia a mi hagyományos, sok kicsi térre szabdalt alaprajzainkkal?
"Budapesten miért van annyi régi típusú, csúnya ház, amerikai típusú meg egy se?"
Azért, mert Budapesten vagy, nem pedig Amerikában...
na most az a bajod, hogy le vannak pukkanva a házak, vagy az, hogy nem amerikai tipusúak? nem mindegy.
Szerinted nem nézne ki hülyén, hogy egy régi tipusú polgári ház mellett ott virítana egy amerikai kockaház? Gondolkozz már el.
Amúgy meg, majd te építesz magadnak egy olyan házat, amilyet szeretnél, és akkor meg lehetsz elégedve.
szóval tegyük fel, van egy ilyen ház:
te meg beraknál mellé egy ilyet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!