Ha leszerelem a csaptelepet, akkor folyni fog a víz a falból?
Üdv,
a gyenge nyomás problémákat szeretném megoldani. Már lecseréltem a gégecsövet és a zuhanyrózsát, de még mindig nem az igazi. Gondoltam rá, hogy ki "vízkőteleníteném" a csaptelepet, de ahhoz le kéne szerelni a falról a csaptelepet, ebben az esetben folyna a víz a falból? Nem csináltam még ilyet, logikusan folyna, mert nincs ami "lefojtaná"...
Köszi 22/f
Igen, ráadásul lehet igen nagy nyomással.
De van ennek ellenszere, mégpedig, hogy elzárod a csaptelep előtt a vizet valahol. Általában a vízóra után szokott lenni elzáró, de sokszor egyéb helyeken is a lakásban.
Igen akkor jól sejtettem csak egy kollégiumban nem fogják elzárni a vizet, hogy kényelmesebben zuhanyozhassam.
Azért köszi. :D
" de ahhoz le kéne szerelni a falról a csaptelepet, ebben az esetben folyna a víz a falból?"
...............
Dehogy fog folyni. Ahogy Uri Geller szokta mondani, odaszólsz neki, hogy: víz, ne folyj!
S ilyenekől lesznek a jövő mérnökei.
Most tele vagyok önbizalommal, hogy milyen értelmes vagyok, mivel a zuhanyrózsát cseréltem le legelőször, sőt az "újat" is kitakarítottam. :D Köszike. :D (bár egy kis józan paraszti ész is elég hozzá)
Én nem hiszek Uri gellerben. :D
Mellesleg lehet, hogy ilyen a nyomás ezen a részen, ugyanis nem csak ebben a szobában van ilyen "gyenge nyomás", csak az én kényes seggem az erős nyomáshoz van szokva mert az előző szobámban az volt. Ez egy másik oldalon van lehet, hogy másik rendszeren keresztül megy a víz. Nincs kizárva, hogy a rendszer különböző nyomással látja el az egyes részeket. Bár ez is az első emelet, a szemközti oldal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!