Hol vásárolhatnék ilyen csaptelepet? (kép)
Antik csaptelep. Neten sehol sem találok, még hasonlót sem.
Van valakinek ötlete, hogy hol lehet ilyet, vagy ehhez hasonlót venni?
Köszönöm szépen! :)
Én is találtam többféle antik csaptelepet, de a lényeg pont ez a forma lenne, vagy valami nagyon hasonló.
De tényleg köszönöm a linket!!
Ez is ilyen forma, csak modern változatban...
De nekem kimondottan antik hatású kéne, mint az első két képen..
Utolsó vagyok:)
ha beírod a google-ba, hogy rusztikus csaptelep, akkor egy csomó ilyen formájút találsz.
Megint én vagyok:)
mivel azt írtad, hogy hasonló is jó, ezért linkeltem neked ezeket a csaptelepeket, de mivel kiderült, hogy neked mindenképp ez az egy forma jó, így keress olyan céget, amely forgalmaz astracast csaptelepeket, mivel ők gyártják ezeket a típusokat, vagy rendelj az e-bay-ről, vagy írd be a google-ba, hogy astracast taps, és kifog dobni egy csomó külföldi webáruházat, ahonnan szintén tudsz rendelni. Itthon nem fogsz találni ilyen angol stílusú(hidas) csaptelepet, max. rendelésre hoznak.
Magyar forgalomban ezt az egy hidas csaptelepet találtam:
Köszönöm szépen a segítséged!!
A hasonlót arra értettem, hogy nem tök ugyan olyan, de a forma fontos. Azért linkeltem be kommentként azt a modern csaptelepet, aminek a formája tök ugyan ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!