Jól lehet ilyen csaptelepet venni? Részletek lenn!
Figyelt kérdés
A képen látható csaptelep érdekelne. Ilyen bútorunk lesz, és a webáruház nem árul ilyen csaptelepet. Azt mondták ,hogy amikor a képet csinálták csak felraktak egy csaptelepet, amit találtak, de ők sajnos ilyet nem árulnak!
Az a gond hogy hasonlót sem találtam eddig!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 24. 21:19
2/8 anonim válasza:
De még rengeteg féle van, nézz szét a Praktiker oldalán.
3/8 anonim válasza:
Sok variácio van csak kell egy kicsit keresgélni,sok sikert.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki válaszolt! Már kb. 5 csaptelep webáruház honlapját néztem végig de még nem találtam! Amit belinkeltél az tetszik, de sajnos mosogatóhoz való nem mosdóhoz!:(
2011. febr. 25. 13:13
5/8 anonim válasza:
És nem lenne jó a mosogatós? Mi a különbség egyébként?
6/8 anonim válasza:
Minden jó,csak legyen két polusa ,hideg -meleg viznek.
8/8 A kérdező kommentje:
Kedden megyek a szatmáriba és megnézem, neten nem találtam, de nincs minden termékük fenn!
Azért nem jó a mosogatós ,mert sokkal magasabb és hosszabbak mint a mosdóhoz valók!Tudom hogy fel lehet tenni, de szerintem nem néz kis jól, egy fürdőszobában!
Köszi mindenkinek a választ!
2011. febr. 26. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!