Mik szükségesek ahhoz hogy Angliában vagy Londonban ki tudjak venni egy albérletet és el tudjak állni dolgozni?
Csak úgy tudok kivenni albérletet ha helyileg mondjuk Angliába vagyok bejelentkezve vagy ezt nem nézik?
És ha már kint vagyok, tegyük fel megyek utcárol utcára munkahelyért, milyen papirok kellenek hogy fel tudjanak venni rendesen bejelentve?abbol milyen bajok származhatnak ha nem vagyok bejelentve a munkahelyen? És ha csak igy felülök a repülöre egyik naprol a másikra és kiköltözök nem lesz semmi baj? Mert hallottam valami letelepedéses papirrol vagy miaz ez hogy van? Köszi a kérdéseket
"Csak úgy tudok kivenni albérletet ha helyileg mondjuk Angliába vagyok bejelentkezve vagy ezt nem nézik?"
Mi az hogy ott vagy bejelentkezve? Hova vagy bejelentkezve?
"megyek utcárol utcára munkahelyért, milyen papirok kellenek hogy fel tudjanak venni rendesen bejelentve?"
Semmi, mivel uniós állampolgár vagy. Azaz ezt kell igazolnod, magyarul kell hozzá egy érvényes útlevél, vagy személyi.
"abbol milyen bajok származhatnak ha nem vagyok bejelentve a munkahelyen?"
Pl rommá büntetik a munkahelyed is és téged is fekete munkáért.
"És ha csak igy felülök a repülöre egyik naprol a másikra és kiköltözök nem lesz semmi baj?"
Szerinted mi látjuk a jövőt hogy mi lesz??
"Mert hallottam valami letelepedéses papirrol vagy miaz ez hogy van?"
Milyen papírról? :D Mint uniós állampolgár oda költözöl az EU-n belül szabadon ahová akarsz.
Viszont olvasva a kérdéseidet fogadj meg egy tanácsot: Ennyire tudatlanul ne menj sehová. És ezt nem bántásból írom.
Nem tudtál meg sokmindent??
Szerintem az összes kérdésedet (mármint amelyiknek értelme volt) tételesen és jól megválaszolta az 1-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!