Budapesten belül melyik kerületek azok ahol érdemes albérletet kivenni?
Én itt születtem, de tudtommal úgy szokás lakást bérelni, hogy ha már tudod, hogy hol kapsz munkát, akkor azon a környéken legyen a bérlemény is.
Csak mert minden nap kétszer átszelni a várost... hát az elég szívás.
Tehát: előbb legyen meg a meló és akkor már le lehet szűkíteni a keresést egy környékre.
Még annyit talán, hogy a külső kerületekről nem lehet elmondani, hogy veszélyesebbek mint a belsők. Sőt.
De mindenhol vannak veszélyesebb helyek és kevésbé veszélyesek.
De azért általában nem vészes a közbiztonság, tehát nem kell túlaggódni a dolgot.
Az albérlethez vegyél igénybe Europai Unios albérleti támogatást, ez havi 200.000.-Ft a ti esetetekben és 18 hónapra kérhető. Sokan nem is hallottak róla.
A támogatásról igen részletes leirást találsz a ’ Budapesten miért olyan drágák az albérletek?’ című fórumon a 20-as hozzászóló tollából. Keresd meg ott a hozzászólót a privátján, én is onnan kaptam meg azt az info-telefont, amin már a részleteket is megtudtam.
Viszonylag könnyü a támogatáshoz hozzájutni!
Budapest VI. VII. és VIII. kerület be van kamerázva a rendőrséghez, itt büncselekmény alig fordul elő. Központi hely, jó tömegközlekedés. Autóparkolási szempontból fizetős, de ha nem fizetsz az albérletért semmit, akkor kibirható a parkolóház bérlet. Egyébként le tudod rendezni, hogy a arkolás is jelenjen meg a lakbérben és akkor az is mehet EU pénzből.
kovpet nevü felhasználó válasza abból a szempontból hibás, hogy ha később kéred meg az albérlettámogatást, mint ahogy a munkaszerződést megkötöd, akkor már nagy az elutasitás veszélye, mert sok hülye kikötés van a rendeletben, amin a munkaszerződés megkötése után már nem tudsz módositani. Előbb informálódj, utána irj csak alá bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!