Csak nekünk van ilyen szerencsénk? Hol lehet olyan személyt találni aki kivenne velünk közösen albérletet és megbizható? Bocsi ha nem ide illő a kérdés de már lassan kezdek feladni mindent
Figyelt kérdés
tavaly szeptemberben anyuékhoz költöztünk mivel albérletre nem volt pénzünk , én pedig terhes lettem , novemberbe anyuék közölték hogy egy hetünk van kifizetni nekik 25000ft -ot a párom napi 2000et keresett , sehova nem vették fel . Kihoztunk egy telot eladtuk oda adtuk anyuéknak a pénzt a maradék 25000ft-bol nem tudtunk el menni albérletbe ez volt tavaly . Idén novemberbe eltünt a tulajnak pár dolga rá egy hétre hozzánk betörnek elvitték mindenünket ami ért valamit fura módon nem látott senki semmit. Nos a tulaj nem hivta ki a rendőrséget nekünk se engedte sőt minket vádolt meg hogy mi loptunk tőle . Szóval ujra költözni kell a semmiből .Az az egy lehetőség van , hogy valakivel közösen kivenni egy lakást , de az is csak február elején menne . Ami rossz hogy a párom napi szinten keres napi 1000 max 2000ft-ot veszki a többi marad a főnökénél hogy legyen meg az albérletre való . Sehogyse tudunk elmenni innen mert azért ott a 8 hónapos lányunk is és azért tőle nem von meg semmit az ember hisz a gyerek az első . Szerintetek mit lehet tenni . A legszebb hogy a mostani albérletről nincs szerződés se semmi2014. dec. 2. 11:53
1/2 anonim válasza:
Bocsi,hogy ezt írom,de ezek után amit leírtál nincs az a megbízható ember aki veletek venne ki albérletet.
Én sem szívesen tenném...
Ha jól értem,a párod fônöke gyüjtögeti nektek az albèrletre valót,mert ti elszórnátok? Vagy ezt nem értem...
2/2 A kérdező kommentje:
Nem dehogy hanem nálunk nem lehet belülről bezárni az ajtót , a tulaj meg nem engedi hogy ki cseréltessük a zárat és nem egyszer volt az hogy reggelre eltünt a pénz ami meg maradt még ha 200ft volt akkor is és hiába szoltunk ne járjanak le akkor is és emiatt megbeszélték igy
2014. dec. 2. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!