Lehetséges Budapesten igényes albérletet találni?
Figyelt kérdés
Mert még 100 ezerért is eddig csak igénytelen öreg bútorokkal berendezett lakásokat láttunk.2013. máj. 1. 09:12
1/4 anonim válasza:
találsz 8 kerbe és 18 kerbe olcson. igényesen felujitott modern burokkal berendezett..
2/4 anonim válasza:
Én kifogtam egy 90 plusz rezsis új építésűt,majdnem a belvárosban.Nekem is ugyanez volt a gondom.Nagyon gyorsnak kell lenni sajnos.
3/4 anonim válasza:
a mi kiadnivaló lakásunkban 90es évek bútorai vannak. persze, valakinek már a 20 éves is öreg :) a gépek sem 1000évesek, automata mosógép, mikró, tűzhely, hűtő is max 10 éves, használható.
vegyél ki bútorozatlant, és abba olyan Ikeás cuccot veszel, amilyen jól esik.
4/4 A kérdező kommentje:
3.
A 90es évek az teljesen okés nekem is, én olyanokat láttam 100-120 ezres bérleti díjért plusz rezsiért amilyenek a nagymamám (79 éves) házában vannak (70-80-as évek bútorai).
2013. máj. 1. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!