OLyan hőmérő érdekel amelyik ha eléri a legalacsonyabb hőfokot azt megjegyzi. Ezt milyen néven kell keresnem? Van valami speciális neve, vagy hogy tudnék utánanézni, hogy hol lehet ilyent beszerezni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 28. 06:08
11/17 A kérdező kommentje:
Olyan érdekel amelyik megtartja a mért legkisebb hőmérsékletet addig amíg leolvassák. Ezek közül van amelyik ilyen, vagy mind ilyenek? Most nincs alkalmam az összes belinkelt vagy megemlített hőmérú leírását alaposan végignézni. gondoltam hátha erről is van infótok.
2015. nov. 28. 07:48
12/17 anonim válasza:
A folyadékos olyan és a legtöbb digitális is. (az a ritkább amelyik magától nulláz)
Olyan is van, amelyik jelzést ad, ha bizonyos fok alá esik a hőmérséklet.
13/17 anonim válasza:
Nekem két digitálisom is van, az egyik csak a belső hőmérséklet min/max értékét tárolja, az egyik 27 és 0 fokot mutat, fogalmam sincs mióta, nem tudom hogy kell nullázni és nyilván a 0 ebből hüjeség. A másik a külső és a belső min/max értéket is tárolja, nullázni ezen sem tudom, ez kintinek max 31-et mutat, nyáron ennél több is volt, szóval nem tudom mióta tárolja. Ebből kiindulva én túl sok elvárást nem támasztanék ezekkel kapcsolatban.
14/17 anonim válasza:
Előző: nincs rajtuk Reset gomb?
15/17 anonim válasza:
Ez például egy ilyen példány, kedves kérdező, és még a páratartalmat is méri, meg az időt...
16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszaitokat :-)
2015. dec. 16. 11:42
17/17 anonim válasza:
Ja, egyébként rájöttem hogyan kell resetelni, a MEM vagy min/max gombot kell hosszan nyomni, tehát azt, amivel előjönnek az értékek. És arra is rájöttem, hogy a másik is jól mér, szóval mindkettő jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!