Hol tudok venni tojásban nevelkedő növénykét?
Figyelt kérdés
Hol tudnák -lehetőleg online- venni tojásban nevelkedő növénykét?(NE az ootz-t)????(Olyat aminek ha feltöröd a tetejét és meglocsolod kinő belőle egy kis növény!)2010. márc. 20. 08:54
1/3 anonim válasza:
jééé, még nem is hallottam ilyenről! Mi a gyerekekkel fél tojáshéjban zsázsamagot szoktunk nevelni. Ha pedig lágytojás héját használod (aminek csak a "kupakja" van levágva, akkor helyes frizurája nő a tojásnak és különféle bolondos arcokat festve vagy filctollal rajzolva mókás dísz a gyerekszobában vagy akár a konyhában.
2/3 anonim válasza:
Én azt hittem a tojásban kiscsirke, kiskacsa nő! :))
3/3 anonim válasza:
Érdekesen hangzik, én sem hallottam még ilyenről, de kíváncsi vagyok rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!