Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Költözés előtti csomagolás,...

Költözés előtti csomagolás, költöztetés. Kivel milyen baki, rémtörténet esett meg, amiből tanulni lehet? Milyen tanácsaitok vannak?

Figyelt kérdés
Egy hónapom van, minden ötlet jól jön:)
2010. márc. 20. 08:18
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Arra figyelj, hogy mindenképpen egy hivatalos, jóhírű fuvarcéggel dolgozz. Mi nem vigyáztunk. Eltűnt egy kartonban kb. 100 db zene cd, szerencsére csak kevés eredeti volt köztük, továbbá egy egész doboz szerszám, és barkácscuccok, és a hangfal egyik membránját egy nagyobb fékezéskor benyomta valami.
2010. ápr. 8. 17:13
 12/12 anonim válasza:

A 03-20 10:16 válasz írójának:

Én is hamarosan költözök.

Annyira fontos dolgokat tudtam meg az írásodból ami korábban nem jutott eszembe, hogy külön le is mentettem magamnak! Köszönöm!

Az jó lenne ha valaki megírná hogy a költöztető-szállító embereknek kell-e borravalót adni. Ebből is lehet baki, vagy nem!?

2010. júl. 31. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!