Külföldre költöztetés?
Figyelt kérdés
jövőre elköltözök a Benelux államokba, nem tudom mennyiért vállalnak oda költöztetést? vagy inkább érdemes lenne valahol kistehergépkocsit bérelni és úgy kivinni a cuccokat? szekrénysortól kezdve minden van..2011. szept. 14. 18:48
1/5 anonim válasza:
vegyel kint mindent, minek cipelsz szekrenyt kulfoldre????
2/5 anonim válasza:
Nekünk a Budapest-Svájc költözés kevés bútorral+2 edzőgéppel került 600ezer forintba Euromove-val. Mire ideértek a cuccaink "természetesen" nem a megbeszélt időben, az egyik edzőgépem és a porszívó tönkrement, nem tudom hogyan, tán idáig rugdosták, mindezért semmi felelősséget nem voltak hajlandóak vállalni. Szóval szerintem olcsóbban kijössz a bérelt teherautóval, úgy legalább épségben maradnak az értékeid.
3/5 anonim válasza:
Hát van egy cég, az a nevük h Árva Trans, és ők 20 vagy 25 kilót visznek 10ezer forintért. Megbízhatóak, sokszor küldtem már velük cuccokat ide-oda. Nekem Londonba szállítottak, de szerintem a Benelux is útba esik nekik arra felé, szóval érdemes lehet megkérdezni őket.
Itt vannak elérhetőségek, tudom h az van kiírva h csak Angliába, de elég rugalmasak, hátha:
Árva Szabolcs – ügyvezető igazgató – +36-62-510-650
Gál István – fuvarszervező – +36-62-209-240
Árva Enikő – adminisztráció – +36-62-510-651
4/5 anonim válasza:
Nem éri meg költöztetni. Hagyd itthon a cuccokat, esetleg add el őket, ott meg szerezz be újat. Egy kisteherautóba nem férsz be, nagyot kéne bérelned, mindennel együtt sokszázezerbe fájna.
5/5 anonim válasza:
Nekem is azt javasolták, h nem éri meg kiköltöztetni a cuccokat, mert abból a pénzből már lehet újat venni, vagy használt boltba jó állapotba lévőt. Én is Svájcban vagyok, itt néha nagyon jó dolgokat tesznek ki Gratis az utcára. Egy nappali bútor sort, kisebb kanapét, 3 kis komódot, éjjeli szekrényt, még egy teljesen jó mélyhűtőt is hoztunk így haza. Nem tudom, h Benelux-ba csinálnak-e ilyet, de lehet. Szerintem gondolkozz inkább, h azon a pénzen, amit megspórolsz, mert nem költözöl (esetleg még el is adod az otthoni dolgaidat), mennyi dolgot tudnál ott venni. Érdemesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!