Mennyibe kerülhet kb. egy kisteherautós költöztetés Székesfehérvárról-Budapestre (Őrs vezér tér környékére)? Egy szekrény, ágy, talán egy hűtő.
Figyelt kérdés
Ha tud valaki megbízható és viszonylag olcsó fuvarost, akár annak is örülnék. Ismerősök közül senkinek nincs ilyen autója, tehát ez a lehetőség kiesett.2009. aug. 9. 23:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem még mindig olcsóbb, ha bérelsz egy autót. (Ker-Bont a Fiskális út végén, elég jó áron adják a kocsikat.) Így meg tudod oldani magad is.
2/4 A kérdező kommentje:
Ahogy néztem ajánlatokat kb. 10 e körül lenne. Az autóbérlésre nem is gondoltam, de igazából az sem olcsóbb szerintem. (autóbérlés+ itt 2-3 haver, aki segít levinni a hűtőt, szekrényt, aztán vagy őket kérjem meg, hogy jöjjenek is fel velem Pestre, de akkor elmegy a napjuk vagy... vagyis nincs vagy, mert Pesten nincs olyan ismerős, akit megkérhetnék kipakoláshoz) Szóval ez nem igazi. A másik meg, hogy akkor a vbérelt autóhoz sofőr is kell, mert életemben nem vezettem kisteherautót (szerintem azt átlagos jogsival nem is lehet) +nem ismerem a vársot autós szemmel. Szóval ez nem igazi, de köszönöm a tippet.
2009. aug. 10. 09:39
3/4 anonim válasza:
Szia! Felénk kb. 90 ft/km körül van kisteherautóval, gondolom akörül lehet ott is. Kisteherautót 3.5 tonnáig lehet vezetni B kat. jogosítvánnyal. De ha nem akarsz bérelni autót, akkor érdeklődj fuvarosoknál. (férjem fuvaros, de azért nem ajánlom, mert nagyon messze lakunk onnan, így ez persze nem érné meg Nektek. :-) De biztos ott is van aki megbízható, érdeklődj az ismerőseidnél)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Közben már megoldódott egy olyan baráti segítséggel, amire gondolni sem mertem, de így a legjobb minden szempontból!
2009. aug. 16. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!