Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel lepjem meg anyukámat?

Mivel lepjem meg anyukámat?

Figyelt kérdés

Anyukam nagyon sókat dogozik ezért megszeretnem lepni valamível

kb.ma 20-kor jön haza

2015. nov. 15. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Takarítsd ki a lakást és írd meg a leckéd, annak biztos örülne. Különösebben nem értem miért járna meglepetés azért, mert sokat dolgozik.
2015. nov. 15. 17:05
 2/8 anonim válasza:

ezt a választ, gratulálok ahhoz a részhez, hogy miért kéne meglepni ezért.

nem ez volt a kérdés, de gondolom a kérdés kiírója gyerek és anyukájával él aki meg egyfolytában dolgozik, a gyerek meg érzi, hogy miatta is és megszeretné lepni.. talán süthetnél is neki valamit de a takarítás se rossz.

2015. nov. 15. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert aranyos, és mert szereti az anyukáját.

Attól, hogy más olyan szerencsés, hogy nem kellett vasárnap délután ilyesmin gondolkodnia, mert anyuja ilyenkor otthon lehetett, még van ilyen.

Süthetsz palacsintát, vagy csinálhatsz valami sütés nélküli édességet is (gyümölcssaláta, puding, tejberizs)

2015. nov. 15. 17:14
 4/8 anonim válasza:
100%
Én a főzést 12 évesen vállaltam be először, mikor anyut műtét után kórházból hazaengedték (krumplipüré volt fasirttal meg palacsinta - még 20 év után is emlékszem), de én is gyakran takaritottam, mosogattam. Olyat próbálj megcsinálni, amivel leveszel terhet a válláról háztartás témában.
2015. nov. 15. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Vegyél neki valami csákányt, hogy könnyebben bányássza a sókat
2015. nov. 15. 18:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat csinaltam anyának palacsintat és fasirtot a konyha kész és én már nagyon várom haza

Egyépként 14/l vagyok

2015. nov. 15. 18:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Hazaért anya es szep karjaival atkarolva megpuszilta a homlokom csak anyit mondot hogy szeret es en ebbol tudtam hogy nagyon orult

bocs az ekezet nelkuli irast

2015. nov. 15. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
:)
2015. nov. 18. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!