Hogyan osszam be a pénzt? Kezdő háziasszony, többi lent
Esetleg régi bérházban van a lakás? Mert akkor a 2 ablak közé is lehet élelmiszert tenni télen.
Ha van erkély, akkor oda is.
Ha egyebeken is spóroltok, mondjuk fogmosáskor pohárba a vízet és nem folyatva és effélék, és fürdés helyett zuhany, jó nőknek szabad időnként egy forró fürdőzés :D Akkor az 50e-ból megkajáztok, de ez igényli hogy az olcsóbb kenyér, olcsóbb cukor, sültvirsli, és olcsóbb ételek.
Nemrég volt itt egy kérdés hogy a zuhany vagy fürdés olcsóbb e. Biztos észreveszi mindenki hogy a zuhany gombot a víznyomás tartja átkapcsolva. Én csináltam egy műanyag - lényegében csődarabot amit alá tudok pont pattintani a gombnak, fent is tartja se nem feszíti. A lényeg a lényeg, így olyan kicsi vizet is tudok zuhany közben engedni amit e nélkül nem lehet. Azóta megmértem mennyit fogyasztok egy zuhanynál, átlagos kádban 12 cm víz van a végén. Abban sem sokan fürdenek, ez sacc egy kádnyi víz 1/5-e lehet. Talán 1/6-oda. És én alaposan zuhanyozok, mindig alapos csutak hajmosás arcmosás 20 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!