Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan osszam be a pénzt?...

Hogyan osszam be a pénzt? Kezdő háziasszony, többi lent

Figyelt kérdés
Egy hónapja vezetek önálló háztartást városi kis lakásban, pince és spájz nélkül pici hűtővel. Így nem tudok sokmindent előre megvenni mert nem tudom hová rakni. Falusi lány vagyok havi 1szer szoktunk bevásárolni és a kertbenis megtermett jópár dolog. Kérlek segítsetek hogy gazdálkodjak mit főzzek, hogy vásároljak? Tudok főzni, sütni úgy lenne a legjobb ha szabadnapomon legalább 2-3 napra előre meg tudnék főzni, nade kicsi a hűtő a fagyasztó meg még kissebb. Illetve olcsó, gyors és laktató ételek kellenének. Hogy osszam be a pénzt hogy mindenre elég legyen? Kb 50ezer marad a konyhára havonta. 2en vagyunk párommal. Köszönöm a segítséget mindenkinek
2015. nov. 12. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Esetleg régi bérházban van a lakás? Mert akkor a 2 ablak közé is lehet élelmiszert tenni télen.

Ha van erkély, akkor oda is.

2015. nov. 22. 04:38
 12/14 TappancsMancs ***** válasza:

Ha egyebeken is spóroltok, mondjuk fogmosáskor pohárba a vízet és nem folyatva és effélék, és fürdés helyett zuhany, jó nőknek szabad időnként egy forró fürdőzés :D Akkor az 50e-ból megkajáztok, de ez igényli hogy az olcsóbb kenyér, olcsóbb cukor, sültvirsli, és olcsóbb ételek.

Nemrég volt itt egy kérdés hogy a zuhany vagy fürdés olcsóbb e. Biztos észreveszi mindenki hogy a zuhany gombot a víznyomás tartja átkapcsolva. Én csináltam egy műanyag - lényegében csődarabot amit alá tudok pont pattintani a gombnak, fent is tartja se nem feszíti. A lényeg a lényeg, így olyan kicsi vizet is tudok zuhany közben engedni amit e nélkül nem lehet. Azóta megmértem mennyit fogyasztok egy zuhanynál, átlagos kádban 12 cm víz van a végén. Abban sem sokan fürdenek, ez sacc egy kádnyi víz 1/5-e lehet. Talán 1/6-oda. És én alaposan zuhanyozok, mindig alapos csutak hajmosás arcmosás 20 perc.

[link]

2015. nov. 22. 17:36
 13/14 TappancsMancs ***** válasza:
:) mielőtt kiszúrják :) a sültvirsli nyilván csak egy példa volt értve úgy hogy homár helyett inkább...
2015. nov. 22. 17:37
 14/14 TappancsMancs ***** válasza:
mostanában kicsit kapkodok meg akármi, de sült virsli ha nincs előtte fagyasztva csak lecsupaszol akkor ropogósra sül.
2015. nov. 22. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!