Valakit kielégít hogy "csak" háziasszony?
Szia, az én meló helyemen a nők 3 műszakban fizikai munkát végeznek, a család mellett.
Bármelyik vidáman cserélne veled... Keress valami hobbit, vagy valamit ami leköt. Tanulj, olvass, rajzolj, önkénteskedj, járj sportolni, jógázni...
Mit gondolsz, ha dolgozni fog ki fogja ugyanezeket megcsinálni?
A munkahelyen végzett munkába is ugyanígy bele lehet fásulni. Bármibe bele lehet fásulni, amit azért csinál az ember, mert kell és nem azért, mert ahhoz van kedve.
De ha dolgoznál, hogyan működne a család? Ki ápolná anyóst? Ki főzne? 6 emberről gondoskodni elég nagy munka lehet.
A varrást sem élvezed? Azt írod, hogy hobbiszinten. Abban sem lelsz örömet?
Szerintem egy kis kikapcsolódás, változatosság kéne neked, nem biztos, hogy egy munkahely. Mert attól még az otthoni feladatokat el kéne látni.
Talán valami 4 órás állás kéne, ha van olyan, amit szívesen csinálnál. És a háztartásba meg besegíthetne a többi családtag, hogy ne te csinálj mindent egyedül.
Engem igen.
Vezetni a háztartást,a gyerekeket suliba/oviba vinni-hozzni,tanulni velük,magamra is odafigyelni (sport,fodrász,stb.. Aztán ott a férjem és a pasim...szóval kemény meló ez. De megéri!
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!