Valakit kielégít hogy "csak" háziasszony?
Az unatkozol meg a haszontalannak érzed magad nem ugyanaz a helyzet. Ha unatkozol, akkor ha jól értem, azért van még felesleges időd. Én belevágnék valamilyen tanulásba. Ez talán a haszontalanság érzést is megoldja.
Vagy ha szeretsz varrni, akkor talán abból indíthatnál egy kis mini vállalkozást. Pl. varrhatnál a környékbelieknek.
Idegőrlő és embert próbáló, még a monotónia nélkül is mindaz, amiről írsz. Kiégésnek hívják a szakemberek. Belefáradtál, beleuntál a nap nap után ismétlődő egyhangú feladatokba. A betegápolás a leghálátlanabb feladatok egyike. Mert a gyereknevelés visz valahova előre, és a fejlődés ívét látod, az idősek betegápolása pedig a hanyatlás és a halál.
Mivel mindenki más habitus, nem tudom neked mi válna be. De valamit tenni kell, mert a végén te leszel depressziós, és kimerülsz idegileg. Betegápolás mellett ugyen még szabadságra sek lehet menni, nincs az kis egy-két hetes felfrissülés sem. (Nem cserélnék veled, nagyra becsüllek, és drukkolok, hogy kitalálj valamit, ami segít átvészelni ezt az időszakot!!!)
Jelentkezz hivatalos gondnoknak/gyámnak.
Pontosan nem tudom, hogy mi kell hozzá..
Vállalsz néhány gondnokoltat, intézed a pénzügyeiket. Kijársz hozzájuk beszélgetni, és pénzt is kapsz érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!