Már a 2. szabad napomat vettem ki, hogy itthon tudjak lenni (8-12:00) a kéményesek miatt. De még egyszer sem csengettek be! Nem értem! Járt már más is így?
Tehát szabadnapot vettem ki ma is, várva a kéményesek érkezését, már lassan délután van, mégsem érkeztek meg!
Az első napon is hasonlóan jártam.
A csengőnk müködik, én itthon voltam!
Miért nem jöttek?
Az ügyfélszolgálaton azt mondták biztosan késnek. Legyek türelmes...
Nekünk olyan cetlit dobtak be egyik éven, hogy melyik hónapban legyünk otthon, mert jönnek. Azon az éven nem találkoztunk. :)
Igaz amikor jöttek is akkor se csináltak semmit csak a pénzt szedték be.
De én azért nem értem a dolgot,mert a szomszédnál pl. jártak!
Nálam pedig csak figyelmeztetőt dobták be a postaládába, annak ellenére, hogy itthon voltam.
A kiszállási díjra hajtanak? Vagy én süketültem meg és nem hallom a csengőt...?
Nálunk is állandó probléma volt ez otthon, a szüleimnél. Bedobják a cetlit, hogy mikor jönnek legközelebb. Én ezért nem vagyok hajlandó szabadnapot kivenni. Bedobnak megint egy cetlit, hogy mikor jönnek legközelebb, már komoly jogi dumákkal, hogy milyen törvényeket sértek, ha nem engedem be őket és mire számíthatok, telefonáljak időpont egyeztetésért. Telefonáltam, mire közölték, hogy ők 4-ig dolgoznak. Mondom én is... Összevesztem velük, rögtön kerítettek embert, aki 5-kor kitudott jönni. A poén az, hogy az utcánk 90%-a dolgozik napközben és senki nem gondolhatja komolyan, hogy mindig mindenki a szolgáltatókhoz fog igazodni, óraolvasásért otthon maradni, meg kéménysöprésért, meg minden hülyeségért. Egyszer-egyszer rendben van, de mi lenne ha a szolgáltatók igazodnának inkább a "modern" igényekhez?
Egy ideje már Budapest környékén élek. A szolgáltatók itt már tudják a rendet többnyire. Természetesen, hogyha komolyabb munkára van szükség (pl. vízóra csere), azt napközben oldják meg, de ha csak olyanról van szó, mint kéményseprő szokásos ellenőrzése/pénzlenyúlása, vagy vízóra leolvasás, akkor alapból kiértesítenek előre a az idősávokról, amikor ott fognak járni a környéken. Pl. 8-10-ig és 17-19-ig. Majd meg is jelennek gondolom mindkét idősávban, de engem csak a későbbiben találnak otthon. Ezzel a rendszerrel abszolút elégedett vagyok.
Hívd fel őket és veszekedj egy kicsit te is, ha biztos vagy benne, hogy nem te vagy a hibás (nem hallottad a csengőt)!
Cetlit sem dobtak be. :D
Akkor elvileg meg volt az ellenörzés, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!