Mit tudok csinálni a gatter fűrészlappal hogy ne rozsdásodjon ha majd kés lesz belőle? Valamilyen felületkezelésre gondoltam.
Figyelt kérdés
Valamilyen felületkezelésre gondoltam, felmelegíteni nem fogom.2015. okt. 20. 15:48
1/5 anonim válasza:
Semmit nem tudsz. Max lecsiszolni és savban áztatni,majd lemosni és gyakran olajozni.
2/5 A kérdező kommentje:
Krómozni?
2015. okt. 20. 16:12
4/5 anonim válasza:
felületkezelni nem tudod, mert a fenéssel úgyis lejön. max olajba edzésnél lesz kissé nehezebben rozsdásodó. de amúgy sem vészes, mert nem vízbe fogod áztatni, nekem több konyhakésem van csapágy acélból, és még egyiket sem ette meg a rozsda 30 év alatt.
a linked egy alap rozsdamentes anyagú kés.a 440 azért jobb.
5/5 A kérdező kommentje:
a link beírása után néztem utána a kés anyagának "hogy az miért nem rozsdásodik" ill. hogy mi az a kőmosott felület,
2015. okt. 20. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!