Mitől lehet annyira finom illata egy lakásnak?
inkább a rendes illóolajra szavazok, az ylan-ylang nagyon kellemes virágillat.
a párologtatás eleve hangulatos, de a meleg radiátorra egy zsepire csepegtetve is adja az illatot.
a mesterséges illatosítók eleve tartalmaznak rákkeltő v. más károsító anyagokat; nem érdemes naponta szívni őket.
Köszönöm a sok választ :D A rossmanos és DM-es ápolók közül a saját márkások a jók? Vagy melyiket tudnátok ajánlani? Bőrre és fára is van?
Nem akarom megkérdezni, mert a párom általános iskolai barátjának családja, akit akkor is látott utoljára, szóval elég ciki lenne felhívni ezzel szerintem az új találkozás után. :D (azért írtam, hogy új ismerősék, mert nekem újak :D)
Felmosóból egyébként milyet használtok? Én eddig a gyöngyvirágos Ajaxot használtam, és a felmosás alatt jó, de utána büdös marad a felmosófej, pedig azonnal kiöntöm a vizet, és leöblítem a fejet. Annyira tisztaságmániás és érzékeny orrú vagyok, hogy muszáj megtalálnom a jobb illatokat. :D
Továbbá az illatosítókhoz még: a radiátoros-csepegtetős megoldás tetszik, de nyáron nehéz (tudom, ősz van:D). Olyan helységbe, ahol nincs radiátor, mit ajánlanátok? Valami erős, folyamatos illat?
Köszi előre is, mindenkinek ment a zöld kéz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!