Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mitől lehet annyira finom...

Mitől lehet annyira finom illata egy lakásnak?

Figyelt kérdés
Nemrég vendégségben voltunk egy új ismerőséknél, és annyira tetszett, hogy beléptünk a lakásba, és nagyon finom illat fogadott. Valami gyümölcsös lehetett, nem is ez a lényeg, de érezni lehetett, hogy ilyen a lakás illata, nem "jönnek a vendégek fújok egy kis sprayt" kategória volt. :D Figyeltem, hátha megtalálom, mitől van ennyire jó illat, de nem találtam. Egész végig éreztem, pedig nem 2 percig voltunk, sőt, ahogy a kanapéra leültünk, magának a bútornak is finom illata volt. Milyen illatosítóval lehet ilyen hatást elérni? Azt szeretném, ha beérnék, és arcon rúgna az illat :D (aztán majd finomítok rajta, visszavenni mindig könnyebb... :) )
2015. okt. 9. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen füstölő lehet, amit időnként meggyújtanak.
2015. okt. 9. 14:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, hogy a füstölő után érdekes, füstös szag marad. Ez igaz lehet? (Amúgy köszönöm, ment a zöld kéz :) )
2015. okt. 9. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Illóolaj is lehet, vagy illatgyertya. Én pl citromfű olajat szoktam egy zsebkendőre cseppenteni és érezni az egész lakásban.
2015. okt. 9. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nagyon jo illatu butorapolok Rossmann, ill. dM-ben, ha azzal takaritok, valami baromi jo illat van meg masnap is! :-)
2015. okt. 9. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

inkább a rendes illóolajra szavazok, az ylan-ylang nagyon kellemes virágillat.

a párologtatás eleve hangulatos, de a meleg radiátorra egy zsepire csepegtetve is adja az illatot.

a mesterséges illatosítók eleve tartalmaznak rákkeltő v. más károsító anyagokat; nem érdemes naponta szívni őket.

[link]

2015. okt. 9. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy valamilyen finom parfümöt használnak rendszeresen, és az itta bele magát a bútorokba is.
2015. okt. 9. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként ha ennyire tetszett, miért nem kérdezel rá a háziaknál? Biztosan nem hadititok! :)
2015. okt. 9. 20:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Konnektoros illatosito?
2015. okt. 10. 15:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ :D A rossmanos és DM-es ápolók közül a saját márkások a jók? Vagy melyiket tudnátok ajánlani? Bőrre és fára is van?

Nem akarom megkérdezni, mert a párom általános iskolai barátjának családja, akit akkor is látott utoljára, szóval elég ciki lenne felhívni ezzel szerintem az új találkozás után. :D (azért írtam, hogy új ismerősék, mert nekem újak :D)

Felmosóból egyébként milyet használtok? Én eddig a gyöngyvirágos Ajaxot használtam, és a felmosás alatt jó, de utána büdös marad a felmosófej, pedig azonnal kiöntöm a vizet, és leöblítem a fejet. Annyira tisztaságmániás és érzékeny orrú vagyok, hogy muszáj megtalálnom a jobb illatokat. :D

Továbbá az illatosítókhoz még: a radiátoros-csepegtetős megoldás tetszik, de nyáron nehéz (tudom, ősz van:D). Olyan helységbe, ahol nincs radiátor, mit ajánlanátok? Valami erős, folyamatos illat?

Köszi előre is, mindenkinek ment a zöld kéz. :)

2015. okt. 15. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!