"Szaga" van a lakásnak, hogyan tüntessem el?
A sok szellöztetes is segithet, de pl. a dohanyszag sztem amig a lamberia ott van, teljesen nem tünik el. A fa "beissza", fa mögött...stb megtelepeszik a szag, hiaba van kivülröl lemosva.
Sztem a lamberia leszedese nem olyan nagy dolog, ha utana eldobjatok (ill. eltüzelhetö, ha fabol van), egy ketkezi munkas ferfi ismerösöd ha van, nem tudna megoldani? (Plane olyan ismerös, akinek jol jönne tüzelönek...)
A helyet egyszerüen eleg lefesteni.
Perszen Praktikerben, Bauhausban van esetleg jo szageltüntetö spray (?), de ha valoban jo, az arabol talan mar eltüntethetö lenne a lamberia is, es a lamberiaba ivododtt es alatti szagok eltüntetesehez is mindenhogy le kell szedni...
Uj lakasba költözve alapos takaritas utan minden lemostam, beleertve a lehuzott redönyt is belülröl, tenyleg mindent. Egy regebben epültben kesztyüvel, hypos vizzel, a hyposzag utana sokaig erezhetö volt. Egy kb 10 evesben citrom illatu altalanos mososzeres vizzel, amibe mindig teszek ecetet, mivel az fertötlenitö hatasu.
szedd le a lambériát, takarítsad ki mögötte, a járólapnál is szedd ki, aztán rövidebben tedd vissza, alul felül egy takaróléccel megoldható a hiány.
de ha a léc beszívott egy szagot, akkor átsikálni érdemes.
biztos kiázott és kissé rothad a fa, ahol be van járó lapozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!