S. O. S! Segítséég! Nem találom az iataimat! Hol keressem még?
Figyelt kérdés
Sziasztok Nóri vagyok 12 éves. Pénteken Szarvason jártam és vittem az irataimat, majd szombaton mikor hazaértem kipakoltam a táskámat és a fiókomba tettem az iratokat. Ma pedig kinyitottam a fiókot. NEM VOLT OTT! Mintha magától eltűnt volna! A szüleim iszonyatosan mérgesek rám! Mit tegyek? Már mindent átnéztem a lakásban és sehol sem találom! Pedig a fiókban volt. Szerintetek?#Segíítség!
2015. szept. 21. 12:05
11/15 anonim válasza:
Sztem nézd meg újból a táskád meg a farmerzsebed, amiben Szarvason voltál. Esetleg kabatzseb.
12/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a tippeket! De sajnos még mindig nincs meg! Mindent átfésültem már a házban! De azért tényleg köszi!
2015. szept. 21. 18:55
13/15 anonim válasza:
Ha nem kerül elő, akkor holnap menj be a rendőrségre, és jelentsd be, hogy nem találod a személyid. Lehet, hogy rosszul emlékszel, és mégsem vitted haza. Csúnyán vissza lehet élni vele, úgyhogy inkább lépj időben.
14/15 anonim válasza:
Most nézem, hogy csak 12 éves vagy. Akkor még nincs is személyid. Mid tűnt el pontosan? Diákigazolvány? Bankkártya? TAj-kártya?
15/15 A kérdező kommentje:
Nem találtuk meg. De már intéztünk új diákot, bérletet stb. de azért mindenkinek köszi szépen
2015. nov. 25. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!