Mire számíthatok? Ma votak nálunk lecserélni a villanyórát. Majd mikor kinyitottuk a villanyóra szekrényt, én is a helyszínen voltam, a szerelő egyből szólt, hogy valami probléma van, mert a villanyórához tartozó biztosítékon nincs blomba.
Az előző időszak óta (amikor a szerelő látta) megbecsülik, hogy mennyi lehetett a maximális fogyasztásotok - de valami horror nagyságú fogyasztást fognak becsülni - és ezt majd szépen kiszámlázzák nektek a büntetéssel együtt, plusz a fel- és leszerelés, újrahitelesítés költsége.
Ezért kell mindig nézni, hogy mit csinál a szerelő, és nem árt havonta megnézni a villanyórát, hogy mennyit mutat, valamint összevetni a számlával.
Az, hogy az óra a házon belül van, csak a gyanúsítottak körét szűkíti, de mindenféleképpen ki fognak számlázni elég szép kis summát, s késedelmi kamatot, egyebeket.
Ha „jó fejek”, akkor nem tesznek rendőrségi feljelentést. Ha igen, akkor lehet készülni arra, hogy miképpen lehetne megvédeni magatokat.
Hiába reméled.
Mivel NINCSEN plomba, feltételezik, hogy ipari méretekben loptál. E szerint fognak fizettetni veled.
HA van némi pénzed,akkor fizesd le a kiérkező szerelőt!
Egy jogász.
6. vagyok.
NE ÁLMODOZZ!!!
Keményen meg fognak sápolni.
Az tény, hogy ez egy jó lehetőség a szolgáltatónak arra, hogy megfejjenek egy kicsit. Én azt mondanám, hogy a "hivatalos vizsgálat" után, ha az rád nézve brutálisan negatív hatással van (nem 10 ezres nagyságú számlára gondolok), érdemes más szakvéleményeket bekérni, illetve megtámadni a vizsgálatot és az eljárást. Én legalábbis ezt tenném, ha meg akarnak sarcolni és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy senki nem babrálta meg az órát és környékét.
Ha történt babrálás, akkor inkább mélyen hallgatnék.
Az egyik szolgáltató nyilatkozata szerint "az alvállalkozók sajnálatos módon erősen érdekeltek abban, hogy hibát találjanak".
Ha hibát találtak, bírságolnak.
Én akárhányszor jönnek demonstratíve kamerázom mit csinálnak. Pofáznak miatta rendesen. Eddig mindig hivatkoztak mindenféle jogokra. Amikor említettem, hogy kint is maradhatnak, akkor természetesen már nem zavarta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!