Villanyóra probléma!? K. Va sokat mutat és egész nap forog mind a kettő, mint hamupipőke a bálban. Valaki válasz?
Van kb. egy 30 m2-es szobám. Ez az első, hogy külön albérletben lakom és nem vagyok biztos mindenben. DE!
Azt mondja már el nekem valaki, hogy az hogy a túrós lekvárosfánkba lehet, hogy havi 522kw-ot visz el az órám??!! Amikor reggel 11-kor kelek a mikrohaverom megkínál egy csésze kávéval. Azután lelépek melózni este 8-ra hazaérek, felkapcsolom 3 órára a tv-t, laptopot aztán éjfélkor bekövetkezik az alvás.
Jah és minden második hétvégén vagyok csak otthon és kb napi 20percig megy a tűzhely. A másik, hogy van éjszakai villanyórám is és létezik, hogy egész nap forog mind a kettő. És egy "bosch junkers" gázbojlerrel megy a vízmelegítés és a fűtés.
Minden elektromos eszközt kapcsolj le, húzz ki, áramtalaníts teljesen.
Ha ekkor is forognak, akkor biza valaki lopja az áramot.
Ebben az esetben is azonnal értesítsd a szolgáltatót.
Azonnal szólj a főbérlőnek!
Épp tegnap jelentettem le az óraállást neten. 280 kwh...és ez egy 94m2-s magánház,nagy műhellyel,ahol rengeteget barkácsolok-gépekkel.
Még ha villanybojler is van,egymagadra max.100~120 kwh,de az már nagyon a plafon.
3. vagyok
A keringető tényleg fogyaszt áramot...nekünk 2 is van a rendszeren,de a te fogyasztásod akkor is nagyon durva és a végére kellene járni
trenyo válasza:
szia nekünk is ez volt a problémánk évekig nagyon sokk kWh áram fogyasztottunk több levelezés után ingyen kijöttek az elműtő és azt állapitoták meg hogy a villany tűzhelynél volt zárlat ezért az éjszakai óra nem működöt rendesen egy fázisa a nappali órából veszi az áramot és ez által mindkettőből veszi a KWH ott de természetesen nem írták le a papira ezért én nem is írtam alá . Vigyázz az elművel de még mindig nem értek valamit külön áramkör hogy tudja az éjszakai óra a nappalióráról venni az áramot ezt magyarázza meg valaki.Remélem tudtam valamit segíteni .( egy tanács húzzál ki mindent és néz meg hogy úgy is pörög az óra és ha pll lekapcsolod a nappali óra biztosítékát akkor is működik e az óra külön külön )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!