Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elviselhetetlenül kopog az...

Elviselhetetlenül kopog az eső a redőnytokon, mivel lehetne ezen javítani?

Figyelt kérdés

Alumínium redőnytokom van, és mint általában, ez is kilóg a fal síkjából. Amikor esik az eső, annyira kopog, hogy még zárt ablaknál is szinte képtelenség aludni.

Olvasgattam már ezzel kapcsolatban, sokan írták a szivacsot, de azt nem szeretnék rárakni, mert szerintem hamar elhasználódik, és nincs rondább látvány egy morzsolódó szivacsnál.

Egyéb ötletet tudna valaki adni?

2015. szept. 7. 07:26
 1/1 anonim ***** válasza:

A bádogos lesz a barátod :) A redőnytok fölé tetess fel egy L-alakú lemezt, ami kifelé lejt. Ha tutira akarsz menni, alulról ragaszthatsz tömör szivacsot a lemezre, nem fogja napfény érni és nem fog morzsolódni.

A kopogást a redőny szerkezete vezeti be. A lemez a falon legyen, az nem fogja átvinni a hangot.

Kíváncsi vagyok, hogy működik-e :)

2015. szept. 25. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!