Az ciki, hogy az egyik haverom családjának a lakása akkora mint a teraszunk?
Az én farkam az nagyobb mint a tied.
Sőt az apukám erősebb mozdonyt vezet mint a tied.
Akkor jó nagy teraszod lehet...
Akk ezt kapd ki...
Nekem meg akkora telkem van hogy még 6 nagyobb házis elférne rajta...
Nincs olyan dolog hogy ciki. Akik azt éreztetik másokkal hogy valami ciki azok iszonyatosan buták, aki pedig elhiszi hogy bármi lehet ciki, az pedig éretlen gyerekes személyiség.
Van akinek kicsi a háza és van akinek nagy. Van aki szőke van aki barna hajú, van aki szebb külsőt örökölt, van aki nem annyira. Ettől egyik sem jobb a másiknál.
Nem értem a kérdést. Olyan nincs hogy "ciki". Olyan van hogy valaki nincs rendben saját magával és emiatt abból próbál energiát szerezni, hogy más embereknek neki megy vagy lealázza őket. Illetve ilyesmivel foglakozik.
Objektív tény: egyszerűen elképzelhető hogy nincs szükségük, igényük nagyobb lakó ingatlanra. Más dolgok fontosabbak nekik. De az is lehet, hogy anyagilag nem engedhetnek meg maguknak nagyobbat. De ez nem "ciki" kérdése. Ezek csak tények, tulajdonságok. Attól még nem rosszabb valaki, ha nem akar százezreket fizetni pl rezsi költségre.
Egy ismerősöm említette pl, sosem felejtem el, hogy egy haverja egy másfél szobás panel lakással beéri, mivel aludni abban is tud, de közben Aston Martin-nal jár, mert neki az pl fontosabb mint a kecó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!