Mit tehetnék ez (ek) ellen?
18éves lány vagyok .Édesanyámmal nagyon rossz kapcsolatom van .
Anyukámnak van egy élettársa , aki kihasználja minden értelemben...
5 éve vannak együtt.
Anyukám sikeresen ráiratta a házat és már jo ideje azt hallgatom , hogy amikor összevesznek Robi(élettárs) azzal fenyegetőzik hogy kidob minket, ami egyértelmű ..
Ez után anya hitelek vett fel és Robi is ..
Mindkét törlesztő részletet anyának kell fizetni ..
Anya kb..1 másfél éve SEMMI ételt nem vesz itthonra, mert szerinte más fontosabb..
Mint pl.. az autó..
Vett anya egy autot használtan pár honapja..200E forintért azóta kb. 1 Milliot is költhetet rá szerintem ..
És erre a pénzt mind mind anyának kell összeszedni , mert egy buta nő , aki nem veszi észre a dolgokat.
Robitól pedig azt hallgatom állandóan hogy nekünk gyerekeknek mindent meg ad..?!! Mégis , mit ?? Ruhát? nem , az az ösztöndijjamból , ha nem lopja le anyám.. Kaja??!! Azt sem , mivel csak maguknak vesznek pizzat stb... a hütő full üres egész évben kb..
A másik hogy az ösztöndijjamat rendszeres leveszi a kártyámról, azzal az indokkal hogy ...ÜRES A HÜTŐ!!!?:O
A lényeg hogy most elmentek nyaralni 2 napja Görögországba ..Nagymamámmal vagyok itthon . Pénzt nem hagyott itt nekünk , semmit nem tudunk enni szinte ..kenyér az van szerencsére...Feltöltős villany óránk van és hamarosan kb.1 nap és lemerűl..Feltölteni nincs pénz...
Mit tegyek ezek ellen hogy ébresszem rá a dolgokra , vagy egyáltalán ezek a dolgok terszészetesek nekik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!